Implementare unui sistem interactiv de asistare a deciziei

Trimisa la data: 2010-08-31
Materia: Informatica
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cezar_G
Lucrare de licenta despre Implementare unui sistem interactiv de asistare a deciziei
SIAD-ul financiar poate fi definit ca un sistem de documentare informatizat care utilizeaza cunostintele din domeniul financiar - contabil pentru a-l ajuta pe decident sa rezolve o problema neprogramabila, greu de structurat.Obiectivul unui SIAD financiar - contabil poate fi ameliorarea cadrului necesar luarii unei decizii, realizarea unui studiu pregatitor pentru a lua o decizie, intrucat ansamblul lucrarilor de realizat nu este programabil.

Altfel spus, obiectul studiului este stabilit, dar nu exista algoritm de rezolvare.Problematica si logica unui SIAD financiar - contabil consta in primul rand in a gasi modalitatea de a extrage dintr-o sursa de informatie contabila (bilant, cont de rezultate, anexe) date financiare suficient de fiabile pentru a permite analistului sa stabileasca un diagnostic asupra prezentului si viitorului firmei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implementare unui sistem interactiv de asistare a deciziei

Lucrare de licenta despre Implementare unui sistem interactiv de asistare a deciziei
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I Prezentarea societatii comerciale analizate..........6

Capitolul II Sistemul interactiv de asistare a deciziei ( SIAD ) - suport informatic pentru un management modern..............14

Capitolul III Delimitari si funadamentari teoretice privnd rezultatul intreprinderii..........42

Capitolul IV Sistemul informatic de analiza a rezultatelor - Concepte si realizare..............72

Capitolul V Interpretarea rezultatelor.Concluzii..............100

Bibliografie...............105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implementare unui sistem interactiv de asistare a deciziei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.