Implementarea parteneriatului public privat

Trimisa la data: 2010-06-07
Materia: Administratie Publica
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_P
Lucrare de licenta despre Implementarea parteneriatului public privat
La anuntul de intentie se ataseaza un document numit "document atasat la anuntul de intentie" ale carui scopuri sunt:avizarea formala a potentialilor investitori cu privire la proiectul public- privat si la serviciile pe care autoritatea publica se asteapta sa le gaseasca pe piata;informarea potentialilor investitori despre programul de implementare vizat, criteriile de evaluare si pasii care urmeaza sa fie efectuati in implementare;primirea, pe baza acestuia, a scrisorilor de intentie din partea investitori-lor potentiali, cara sa permita autoritatilor publice sa isi formuleze un punct de vedere privind investitorii capabili sa realizeze proiectul public-privat cit mai aproape posibil de obiectivele proiectului.

Documentul atasat trebuie sa furnizeze informatii suficiente si coerente pentru ca potentialii investitori sa prezinte scrisori de intentie complete, pe baza carora autoritatea publica sa faca o selectie fundamentata.Documentul atasat trebuie sa contina informatii suficiente pentu a permite investitorilor potentiali sa isi formuleze un punct de vedere in ceea ce priveste capacitatea tehnica, economica si financiara necesara pentu realizarea proiectului public-privat si, totodata, sa ofere clarificari asupra riscului proiectului si modului in care se va face distibutia riscurilor intre autoritatea publica si investitor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implementarea parteneriatului public privat

Lucrare de licenta despre Implementarea parteneriatului public privat
Cuprins

Introducere.............................................3

Capitolul I. Prezentare generala....................................4
1.1. Elementele definitorii ale parteneriatului public-privat............................................4
1.2. Obiectivele partenerilor................................9
1.3.Dimensiunile parteneriatului.................................10

Capitolul II. Procedura de incheiere a contractului de parteneriat public-privat..............................................11
2.1. Initierea proiectului de parteneriat............................12
2.2. Realizarea acordului de proiect.............................17
2.3.Negocierea contractului de parteneriat..........................23

Capitolul III. Implementare parteneriatului public-privat in cadrul municipiului Oradea............................................27
3.1 Dezvoltarea infrastructurii de baza..........................28
3.2.Protectia mediului si gospodarirea deseurilor.....................35

Concluzii..............................................39

Bibliografie..............................................44

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implementarea parteneriatului public privat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.