Implementarea planului de marketing

Trimisa la data: 2009-11-04
Materia: Marketing
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Raluca_Fl
Lucrare de licenta despre Implementarea planului de marketing
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana constituie pentru societatea romaneasca un obiectiv strategic fundamental. Aceasta optiune are la baza sprijinul tuturor fortelor politice si sociale, vizand ancorarea solida a tarii in sistemul de valori europene, dezvoltarea societatii romanesti pe principiile democratiei, statului de drept si economiei de piata, in masura sa asigure stabilitatea sociala si prosperitatea cetatenilor si a natiunii. Integrarea europeana constituie, de aproape cincisprezece ani, principalul obiectiv politic al tuturor partidelor aflate la guvernare.

Confirmarea politica a incheierii negocierilor de aderare a Romaniei si Bulgariei la UE cu ocazia summitului de la Bruxelles din 16-17 decembrie a.c. reprezinta al doilea mare eveniment al anului 2004 dupa realizarea celei mai mari extinderi din istoria UE. Trecerea la moneda euro si finalizarea discutiilor cu privire la Constitutia europeana reprezinta pentru Romania semnale clare cu privire la necesitatea de a accelera eforturile interne in scopul obtinerii cat mai rapide a convergentei cu structurile UE. Aceasta va permite tarii noastre sa devina partener cu drepturi depline in cadrul noii constructii institutionale europene si parte a unei structuri economice stabile. Odata cu incheierea negocierilor de aderare, Romania va intra intr-o noua etapa, in care europenizarea va trebui sa consolideze institutiile si reglementarile preluate din acquis-ul comunitar pe parcursul negocierilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implementarea planului de marketing

Lucrare de licenta despre Implementarea planului de marketing
Cuprins

Introducere.................................3

Capitolul I. Misiunea si oboiectivele Agroalim Distribution...........4
1.1 Misiunea firmei...........................................4 Obiectivele de marketing....................................4

Capitolul II. Auditul de marketing si analiza SWOT....................6
2.1 Auditul de marketing................................6
2.2 Analiza SWOT.....................................26

Capitolul III. Ipoteze, obiective, strategiile de marketing si estimarea rezultatelor planului de marketing........................30
3.1 Ipoteze......................................30
3.2 Obiective......................................30
3.3 Strategii de marketing...................................31
3.4 Estimarea rezultatelor...................................35

Capitolul IV. Bugetul, controlul/evaluarea si implementarea planului de marketing.................................35
4.1 Bugetul..................................35
4.2 Controlul, Evaluarea...................................38
4.3 Implementarea.......................................38

Concluzii.............................................39

Bibliografie............................................47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implementarea planului de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.