Implementarea procesului de marketing la societati comerciale

Trimisa la data: 2010-06-09
Materia: Marketing
Pagini: 113
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_A
Lucrare de lcienta despre Implementarea procesului de marketing la societati comerciale
Scopul ideal al marketingului este de a realiza o cunoastere si intelegere cumparatorului astfel incat produsul sau serviciul care ii este destinat sa se vanda fara mari eforturi, deoarece corespunde exact preferintelor consumatorului.Marketingul este o conceptie potrivit careia productia si toate resursele intreprinderii trebuie subordonate satisfacerii cumparatorilor intrucat aceasta este singura cale pentru dezvoltarea maxima a vanzarilor si pentru obtinerea celor mai mari beneficii.

"Marketingul este un proces social si managerial prin care indivizii si grupuri de indivizi obtin ceea ce le este necesar si doresc prin crearea, oferirea si schimbul de produse avand o anumita valoare".
Activitatea de marketing trebuie gandita si aplicata tinand seama de apoca in care traim, marcata de epuizarea resurselor naturale, explozia demografica si amenintata de poluarea mediului inconjurator, extinderea saraciei si a foamei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implementarea procesului de marketing la societati comerciale

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Organizarea activitatii de marketing....10

Capitolul II Notiuni genarale privind programul de marketing.....39

Capitolul III Mix- marketingul legumelor de sera la S. C. Berser SA. - Bucuresti.........70

Capitolul IV Influenta cadrului juridic in conducerea activitatii de marketing...........98

Bibliografie.........112Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implementarea procesului de marketing la societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.