Implementarea unui motor de cautare pe web

Trimisa la data: 2009-08-17
Materia: Informatica
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_R
Lucrare de licenta despre Implementarea unui motor de cautare pe web
La mijlocul anilor 1960, cand Razboiul Rece era in punctul culminant, DoD-ul a vrut o retea de comanda si control care sa poata supravietui unui razboi nuclear. Traditionalele retele telefonice cu comutare de circuite erau considerate prea vulnerabile, deoarece pierderea unei linii sau a unui comutator ar fi dus la distrugerea iremediabila a conexiunilor care o foloseau. Pentru a rezolva problema, DoD s-a orientat catre agentia sa de cercetare,

ARPA (mai tardiu DARPA, acum ARPA din nou) : (Defence) Advanced Research Projects Agency - Agentia de Cercetare pentru Proiecte Avansate (de Aparare). ARPA a fost un raspuns la lansarea Sputnik-ului de catre Uniunea Sovietica in 1957 si avea misiunea de a dezvolta tehnologia care putea fi utila scopurilor militare. ARPA nu avea savanti sau laboratoare, activitatea agentiei constand in furnizarea de fonduri si contracte universitatilor si firmelor care aveau idei promitatoare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implementarea unui motor de cautare pe web

Cuprins

Introducere.............................................3

Partea I
Capitolul I. Prezentarea conceptelor implicate..........................9
1.1 Internet..........................................9
1.2 World Wide Web..........................................19
1.3 Unix.............................................25

Partea II.
Capitolul II. Proiectarea si implementarea motorului de cautare....................................................31
2.1 Specificarea cerintelor......................................31
2.2 Strategiile alese in implementare.................................37
2.3 Implementarea............................................44

Bibliografie............................................50
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implementarea unui motor de cautare pe web". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.