Implementarea unui sistem informatic unei firme de distributie

Trimisa la data: 2009-08-20
Materia: Informatica
Pagini: 176
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luciana_Lu
Lucrare de licenta despre Implementarea unui sistem informatic unei firme de distributie
Echipa manageriala aflata la conducerea S.C. JADER S.R.L. isi propune efectuarea unor lucrari de investitii avand drept scop cresterea cifrei de afaceri si modernizarea firmei. Pentru a creste cifra de afaceri va fi marita piata de desfacere a marfurilor prin acapararea clientilor din judetele Arges, Brasov si Ialomita, incepand din luna iulie 2006, si din alte judete din anul 2007 (prin deschiderea altor puncte de lucru).
In scopul realizarii acestui obiectiv, firma isi propune achizitionarea de noi autoturisme si a unei autoutilitare cu o capacitate de incarcare mai mare pentru a putea fi asigurat transportul de marfuri de la furnizori si intre depozitul central si celelalte puncte de lucru.

Un alt obiectiv al politicii de investitii este achizitionarea de echipamente moderne de calcul pentru transmiterea in timp real a comenzilor de marfuri si ulterior pentru a mentine o legatura permanenta intre punctele de lucru si depozitul central. Pentru o imagine profesionala, agentii de vanzari vor fi dotati cu sisteme de calcul portabile, cu ajutorul carora vor prelua de la clienti comenzile de marfuri, eliminand prezentarea produselor cu ajutorul pliantelor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implementarea unui sistem informatic unei firme de distributie

Cuprins

Capitolul I. Introducere.......................................3

Capitolul II. Sistemul informational al firmei Jader S.R.L........................................7
2.1. Prezentarea firmei JADER S.R.L........................................7
2.2. Prezentarea sistemului informational.......................................19

Capitolul III. Proiectarea sistemului informatic.......................................22
3.1. Proiectarea schemei de ansamblu.......................................22
3.2. Proiectarea bazei de date.......................................64
3.3. Proiectarea formularelor.......................................84
3.4. Proiectarea rapoartelor.......................................90

Capitolul IV. Implementarea sistemlului informatic si rezultatele obtinute.......................................97
4.1. Implementarea utilizand MS-Access.......................................97
4.2. Rezultate obtinute.......................................107

Capitolul V. Concluzii.......................................169

Bibliografie............................................174

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implementarea unui sistem informatic unei firme de distributie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.