Implicatiile industriei de panificatie in Romania

Trimisa la data: 2010-02-06
Materia: Economie
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Camelia_St
Lucrare de licenta despre Implicatiile industriei de panificatie in Romania
In segmentul de piata analizat comsumul de produse de panificatie a scazut cu cca. 25%, iar pentru produse de franzelarie simple si cu adaos a crescut cu cca. 10%.Cauzele principale pentru scaderea consumului de paine sunt determinate de cresterea pretului la paine de aproximativ 4 ori avand in vedere si aplicarea T.V.A.-lui, de la 500 lei/bucata in anul 1994 la 2000lei/bucata in anul 1998 comparativ cu cresterea veniturilor populatiei, care a fost de cca. 2 ori.

Cresterea consumului de produse de franzelarie si patiserie a fost determinata de schimbarea optiunilor consumatorilor motivata de schimbarile in programul de lucru si studiu al diferitelor categorii sociale ale populatiei spre produse care sa asigure din ratia zilnica de hrana necesitati culinare pentru gustari rapide si proaspete.Astfel sunt solicitate: batoanele, cornurile, placintele, japonezele, chifle, colacei, painite simple si impletite, de gramaj mic de 80-100 gr, atat de elevi si studenti, cat si de angajati si pensionare.De asemenea a crescut solicitarea pentru produse de panificatie si franzelarie cu propretati dietetice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implicatiile industriei de panificatie in Romania

Cuprins


Capitolul I. Incadrarea SC Agro-siret-zoo-ind SRL, Bacau in cadrul industriei romanesti de panificatie..........3
I.1 Locul ocupat de societatea comerciala in contextul economiei nationale..........3
I.2. Prezentarea generala a SC Agro-siret-zoo-ind SRL, Bacau.......6
I.2.1 Date de identificare...........6
I.2.2 Structura societatii...........6
I.2.3 Descrierea activitatii.........11
I.2.4 Piata de desfacere.............13

Capitolul II. Analiza diagnostic a SC Agro-siret-zoo-ind SRL, Bacau...22
II.1 Culegerea, selectarea si sistematizarea datelor.........22
II.2 Evidentierea simptomelor semnificative.........22
II.3 Identificarea pe domenii de activitate a punctelor forte si slabe interne si a cauzelor care le genereaza............22
II.4 Stabilirea puterii interne globale a firmei............22
II.5 Identificarea punctelor forte si slabe externe si a cauzelor acestora..............22
II.6 Elaborarea recomandarilor..........22

Capitolul III. Implementarea si realizarea schimbarilor organizationale........80
III.1 Concept, necesitate, tipologie..........80
III.2 Forte care determina schimbari organizationale programate.......
III.3 Metodologia formularii si implementarii schimbarilor programate

Capitolul IV. Concluzii, aprecieri, propuneri..........87

V. Anexe..........88

VI. Bibliografie........91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implicatiile industriei de panificatie in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.