Implicatiile marketingului in procesul de productie

Trimisa la data: 2010-10-20
Materia: Marketing
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oreste_Pa
Lucrare de licenta despre Implicatiile marketingului in procesul de productie
Mediul socio-cultural include institutiile si factorii care definesc o societate, conferindu-i un sistem proriu de valori, de traditii, norme si obiceiuri ce genereaza un anumit comportament etic, moral si cultural pentru toti membrii sai. Toti acesti factori influentand comportamentul de consum si de cumparare al consumatorilor, devine evident pentru marketeri necesitatea monitorizarii mediului cultural, urmarirea tendintelor si schimbarilor survenite de la o generatie la alta.

Mediul natural face parte din cadrul ganeral in care o intreprindere isi desfasoara activitatea, exercitand asupra acesteia unele constrangeri sau oferindu-i anumite oportunitati. Pretul produselor este influentat de costul materiilor prime, al energiei si, in ultimul timp, de cheltuielile pentru reducerea poluarii. Gestonarea optima a resurselor naturale este o problema importanta atat pentru agentii economici cat si pentru organismele de stat. Monitorizarea tururor factorilor de micromediu si de macromediu trebuie sa aiba loc continuu, fiecare componenta a mediului de marketing nu trebuie rupta din context ci urmarita in interdependenta cu toti ceilalti factori.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implicatiile marketingului in procesul de productie

Cuprins

Introducere........................................3

Capitolul I. Strategia de marketing. Obiective si functiile sistemului de marketing..............................4
1.1 Etape in evolutia conceptului de marketing....................4
1.2 Notiuni fundamentale in marketing............................6
1.3 Micromediul de marketing.............................11
1.4 Macromediul de marketing..............................13
1.5 Strategia de marketing...............................16
Obiectivele sistemului de marketing.............................18
1.7 Functiile sistemului de marketing.............................22
1.8. Conceptul de marketing-mix....................................24

Capitolul III. Analiza Pietei.....................................31
3.1 Analiza pietei si a specificului pietei produselor industriale..............................31
3.2 Segmentarea pietei:......................................35

Caitolul IV. Produsul industrial...........................38

Capitolul V. Modelul de business al Azi SRL.........................50

Capitolul VI. Concluzii. Gestiunea riscurilor. Sugestii pentru extinderea pe plan european.......................................56

Anexe.....................................................60

Bibliografie....................................................70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implicatiile marketingului in procesul de productie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.