Implicatiile sociale si culturale ale mass-mediei

Trimisa la data: 2010-08-04
Materia: Economie
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_S
Lucrare despre Implicatiile sociale si culturale ale mass-mediei
Functia de informare cuprinde: informatii cu utilitatea imediata, referitoare la programele cinematografelor si teatrelor, transportul in comun, starea vremii, valorile bursiere si valutare, anunturile de mica publicitate,numite informatii instrumentale si totodata mai cuprinde si informatii generale si informatii de prevenire.

Informatiile generale sunt proprietatea emitatorului care le organizeaza si centreaza dupa o agenda proprie. Ele se conecteaza la complexitatea fenomenelor din societatea moderna si se refera la un tip de agenda intrata in constiinta opiniei publice. La informatiile foarte importante din viata de zi cu zi trebuie sa aiba acces un numar cat mai mare de receptori. Accentul este pus pe generalitate, acea informatie nespectaculoasa de care oamenii au nevoie in comunicarea lor cu institutiile vitale din societatea contemporana , fie ele politice, economice, juridice, administrative.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Implicatiile sociale si culturale ale mass-mediei

Lucrare despre Implicatiile sociale si culturale ale mass-mediei
Cuprins


Capitolul I Functiile socio-culturale ale mass-media...........5

Capitolul II Radioul - mijloc de comunicare..................15

Capitolul III : Reclama radiofonica la "Radioul cu pupici".....40

Concluzii..................51

Bibliografie................55

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Implicatiile sociale si culturale ale mass-mediei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.