Importanta analizei diagnostic pentru managementul unei firme

Trimisa la data: 2010-06-26 Materia: Economie Pagini: 132 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_H
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Importanta analizei diagnostic pentru managementul unei firme
Modul de gestionare al societatii este controlat de actionari si de Comisia de Cenzori. Aceasta este formata din 3 membri, care trebuie sa fie actionari, cu exceptia cenzorilor contabili. Cenzorii se aleg de Adunarea Generala a Actionarilor.Pentru a putea exercita dreptul de control, actionarilor li se pot prezenta, la cerere, date cu privire la activitatea societatii, situatia patrimoniului, a profitului si a pierderilor.Comisia de cenzori are urmatoarele atributii principale:
in cursul exercitiului financiar, verifica gospodarirea fondurilor fixe si a mijloacelor circulante, a portofoliului de efecte, casa si registrul de evidenta contabila si informeaza Consiliul de Administratie asupra neregulilor constatate;

La incheierea exercitiului economico-financiar, controleaza exactitatea inventarului, a documentelor si informatiilor prezentate de Consiliul de Administratie asupra conturilor societatii, a bilantului si a contului de profit si pierderi, prezentand Adunarii Generale a Actionarilor un raport scris;la lichidarea societatii, controleaza operatiunile de lichidare;prezinta Adunarii Generale a Actionarilor punctul sau de vedere la propunerile de reducere a capitalului social sau de modificare a statutului si obiectului societatii;
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Importanta analizei diagnostic pentru managementul unei firme

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Analiza diagnostic si importanta sa pentru practicarea unui management modern la nivelul firmei.........4

Capitolul II Prezentarea societatii comerciale SC PIONIERUL SA.........20

Capitolul III Analiza activitatii si performantelor SC PIONIERUL SA..........30

Capitolul IV Evaluarea capacitatii strategice de actiune a SC PIONIERUL SA.............63

Capitolul V Recomandari strategico tactice privind imbunatatirea capacitatii de adaptare si raspuns a SC PIONIERUL SA la exigentele mediului sau de actiune...............112

Capitolul VI Concluzii.............122

Anexe...............124

Bibliografie........130
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta analizei diagnostic pentru managementul unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.