Importanta campaniei de imagine in promovarea unui produs nou lansat pe piata

Trimisa la data: 2010-11-07
Materia: Contabilitate
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_Ro
Lucrare de licenta despre Importanta campaniei de imagine in promovarea unui produs nou lansat pe piata
"Pretul este una dintre cele mai importante variabile pe care managerii o controleaza. Deciziile asupra pretului afecteaza profitul, volumul si cota de piata." Stabilirea unui pret tine seama atat de factori interni cat si externi. Factorii interni sunt costurile si obiectivele de marketing, iar cei externi sunt reprezentati de competitie si de asteptarile consumatorilor. In orice caz cheia unei politici de pret de succes este reprezentata de atractivitatea pe care acesta o are pentru consumator.

Ca si consumator pretul este reprezentat de ceea ce esti pregatit sa platesti in schimbul unor bunuri si servicii, iar acest lucru depinde de cat de valoroasa este considerata oferta.Aceiasi Liz Hill si Terry O`Sullivan considera ca exista patru tipuri de obiective ce pot fi indeplinite ca urmare a stabilirii unei politici de pret: obiective care au directa legatura cu venitul companiei, obiective referitoare la volumul vanzarilor, obiective privind competitia si obiective referitoare la societatea in care compania isi desfasoara activitatea.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Importanta campaniei de imagine in promovarea unui produs nou lansat pe piata

Lucrare de licenta despre Importanta campaniei de imagine in promovarea unui produs nou lansat pe piata
Cuprins

Capitolul I.Lansarea unui produs nou pe piata..............3

Capitolul II.Comunicarea - componenta a mixul de marketing...........15

Capitolul III.Publicitatea...............30

Capitolul IV.Campania de imagine pentru noul produs Piraeus Bank Romania: creditul pentru nevoi personale si refinantarea creditului.........37

Capitolul V. Bibliografie............42
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta campaniei de imagine in promovarea unui produs nou lansat pe piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.