Importanta creditelor bancare in economia intreprinderii

Trimisa la data: 2010-09-03
Materia: Contabilitate
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_P
Lucrare de licenta despre Importanta creditelor bancare in economia intreprinderii
In faza de maturitate, intreprinderea cunoaste o crestere lenta a productiei si vanzarilor. Nevoile de finantare suplimentare se reduc puternic, intreprinderea dispunand in continuare de investitiile in capital fix si circulant, fara sa mai intretina cresterea lor. De altfel, nivelul productiei din aceasta faza permite absorbirea considerabila a cheltuielilor fixe si degajarea unor resurse de autofinantare suficiente. Intreprinderea este astfel situata in zona de supralichiditate, cautand alocarea excedentelor si plasamentelor si nicidecum surse de finantare suplimentare.

In faza de declin, productia, vanzarile si resursele financiare se reduc. Pentru gestiunea financiara, problema esentiala este dezinvestirea si orientarea catre noi activitati. Daca aceasta nu se realizeaza in timp, intreprinderea, fiind expusa eroziunii accelerate a resurselor si activitatii sale, risca sa nu mai poata recupera nici o resursa reinvestibila si deci, sa fie lipsita de toate posibilitatile de redezvoltare (Georgeta Vintila, 2000).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Importanta creditelor bancare in economia intreprinderii

Lucrare de licenta despre Importanta creditelor bancare in economia intreprinderii
Cuprins

Capitolul I. Finantarea externa si creditul bancar...........3

Capitolul II. Creditarea agentilor economici...........21

Capitolul III. Efectele creditarii asupra economiei intreprinderii.................49

Capitolul IV. Studiu de caz..............66

Concluzii............77

Bibliografie..........78

Anexe................81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta creditelor bancare in economia intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.