Importanta departamentului de management a resurselor umane in cadrul unei organizatii

Trimisa la data: 2010-07-02
Materia: Administratie Publica
Pagini: 30
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_P
Lucrare de licenta despre Importanta departamentului de management a resurselor umane in cadrul unei organizatii
A evalua potentialul uman al unui colectiv de munca inseamna in primul rand, a cunoaste cu mijloace stiintifice pe fiecare om in parte, a-i aprecia obiectiv competenta. Problema nu este noua, sisteme de apreciere a oamenilor au existat si in trecut, dar, preocuparile sistematice pe aceasta linie sunt de data recenta.

Exigentele impuse de revolutia stiintifica si tehnica contemporana, mutatiile masive la care e supusa lumea profesiunilor, accentueaza tot mai mult ideea calitatii factorului uman, a nivelurilor diferite de competenta profesionala, iar viata profesionala nu se desfasoara liniar, ci isi are oscilatiile ei. Aprecierea valorii profesionale constituie o practica raspandita in multe tari.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Importanta departamentului de management a resurselor umane in cadrul unei organizatii

Cuprins


Teoria procesual - organica.............3
Gestionarea r. n. in organizatii........3

Introducere........4
Evaluarea performantelor.............4
rolul departamentului de r.u. in cadrul organizatiei......5
De ce masuram performantele.........6

Probleme ale evaluarii performantelor........10
Evaluatorul..........10

Identificarea problemelor legate de performanta si a cauzelor lor......15
Perspectivele psihologiei personalului..........19

Tendinte in managementul resurselor umane..........24
Resursele umane...........25
Alegerea temei......26
Istoric al evolutiei managementului resurselor umane.......28

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta departamentului de management a resurselor umane in cadrul unei organizatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.