Importanta informatiei in cadrul intreprinderii

Trimisa la data: 2009-05-02
Materia: Management
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paula_G
Lucrare de licenta despre Importanta informatiei in cadrul intreprinderii
Sistemul informatic de contabilitate folosit este reprezentat de un program de contabilitate conceput pentru sistemul de operare MSDOS, program prin care sunt realizate inregistrarile,stocarile, prelucrarile si obtinerea de situatii cerute de forma de contabilitate informatica.
Baza pe care se construieste intregul ciclu al prelucrarilor contabile o reprezinta inregistrarea contabila, care constituie intrarea principala pentru sistemul informatic. Pe baza inregistrarii contabile se construieste intreg sistemul de stocare si prelucrare a datelor. Evidenta cronologica a tuturor operatiilor economice si financiare inregistrate in conturi se realizeaza cu ajutorul jurnalului de inregistrare.

Acesta se editeaza zilnic pentru fiecare gen de operatii in parte, la care se anexeaza documentele justificative. La sfarsitul lunii se listeaza cartea mare a conturilor sintetice si analitice care evidentiaza starea si miscarea zilnica a elementelor patrimoniale.La sfarsitul perioadei de gestiune se editeaza balanta de verificare a conturilor sintetice si analitice. Sintetizarea si generalizarea informatiilor financiar-contabile se realizeaza cu ajutorul bilantului contabil prin insumarea si ordonarea acestora in posturi, capitole si grupe conform structurii reglementate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Importanta informatiei in cadrul intreprinderii

Lucrare de licenta despre Importanta informatiei in cadrul intreprinderii
Cuprins

Capitolul I. Intreprinderea - locul si rolul informational......................................... 4
1 Dezvoltarea tehnicii de calcul si cresterea nevoii de informatii..............................4
2 Sistemul informational si intreprinderea...........................7
3 Contabilitatea si sistemul informational al intreprinderii............................................9
4 Necesitatea automatizarii fluxurilor informationale in cadrul unitatii economice........................................24
5 Reglementari legale privind utilizarea sistemelor informatice in contabilitate..........................................25

Capitolul II. Analiza sistemului informational la s.c. Elvest s.c.a..............................27
1 Prezentarea societatii comerciale elvest sca......................27
2 Analiza critica a sistemului informational existent................37
3 Necesitatea si oportunitatea realizarii unui nou sistem informatic.......................................40

Capitolul III. Proiectarea sistemului informatic privind contabilitatea financiara.........................................43
1 Conceperea sistemului informatic..............................43
2 Proiectarea bazei informationale..............................51

Capitolul IV. Sistemului informatic privindcontabilitatea financiara........................................63
1 Programare orientata obiect-scurta prezentare......................63
2 Proiectarea sistemului de meniuri..............................64
3 Elaborarea programelor................................65

Capitolul V. Analiza eficientei sistemului informatic realizat...................................88

Bibliografie...............................................90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta informatiei in cadrul intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.