Importanta institutiilor bancare din domeniul international

Trimisa la data: 2009-10-02
Materia: Finante-Banci
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liliana_A
Lucrare de licenta despre Importanta institutiilor bancare din domeniul international
Numarul de proiecte clasate "riscante" incluse in portofoliul Bancii a fost redus la jumatate in decursul ultimelor cinci exercitii si acum atinge nivelul cel mai slab, neatins de foarte multi ani. Calitatea serviciilor de evaluare si de supervizare a proiectelor de asemenea s-a ameliorat sensibil, si se observa o evolutie similara pentru serviciile in afara imprumuturilor. In afara Asociatiei Internationale de Dezvoltare si a Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), care acorda imprumuturi si un ajutor pentru dezvoltarea tarilor cu venit intermediar si tarilor sarace avand o cota buna de credit, Grupul Bancii Mondiale contine trei alte institutii: Societatea Financiara Internationala (SFI).

SFI este destinata sa promoveze investitiile private straine si interne in tarile membre in dezvoltare. Operatiunile sale de investitii si serviciile sale de consiliere sunt concepute pentru a reduce saracia si pentru a ameliora conditiile de trai ale populatiilor intr-un mod responsabil pe planul mediului inconjurator si social. Lucrarile sale o fac sa conduca activitati in sectoarele si tarile care prezinta riscul cel mai ridicat. SFI joaca un rol de investitor dar si de intermediar impartial asigurandu-se ca interesele diferitelor parti Ia o tranzactie sunt bine luate in calcul, linistind investitorii straini, partenerii locali, ceilalti creditori si autoritatile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Importanta institutiilor bancare din domeniul international

Cuprins

Capitolul I. Grupul Bancii Mondiale......................................3
1.1. Despre Grup........................................3
1.2. Ce este Banca Mondiala?..........................................3
1.3. Ce face Banca Mondiala?..........................................18
1.4. Institutiile..............................................30
1.5. Istoric..........................................40
1.6. Parteneriate...............................................45
1.7. Banca Mondiala in Romania..........................................................47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta institutiilor bancare din domeniul international". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.