Importanta proiectelor de investitii si a studiilor de fezabilitate

Trimisa la data: 2009-07-29 Materia: Economie Pagini: 103 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ovidiu_Do
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Importanta proiectelor de investitii si a studiilor de fezabilitate
Directorul General are in subordine patru directori executivi pe functii:tehnic-productie, comercial, economic, administrativ-investitii sociale. Aceasta conducere cuprinde intregul volum de munca necesar indeplinirii obiectivelor societatii, nefiind necesar personal suplimentar.Directorul tehnic fundamenteaza deciziile privind nivelul productiei fabricate in fiecare luna si decizii de investitii, pregateste ofertele de produse din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, se ocupa de activitatea de normare a consumului de materiale, colaborarii cu alte societati pe linie de productie, de valorificare a unor materiale devenite disponibile in procesele de fabricatie proprii.

Directorul tehnic conduce, coordoneaza si raspunde de activitatile din compartimentele : Productie, Proiectare produse noi, Serviciul Productie-Programare, Birou CTC- Laboratoare, Compartimentul Ecologie - N.T.S., Serviciu MEA.Serviciul Productie Tehnica Programare se ocupa atat de programarea si lansarea in productie cat si de urmarirea productiei. In cadrul activitatii de programare si lansare in productie elaboreaza elaboreaza programele (lunare, trimestriale) de fabricatie pe sectii si atelier, lanseaza in fabricatie comenzile intamplatoare, elaboreaza studii de perspectiva privind indicatorii tehnico-economici, analizeaza gradul de folosire a capacitatilor de productie, intocmeste situatii si raporturi statistice.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Importanta proiectelor de investitii si a studiilor de fezabilitate

Lucrare de licenta despre Importanta proiectelor de investitii si a studiilor de fezabilitate
Cuprins

Capitolul I. Investitiile si rolul lor in economie.................3

Capitolul II. Metodologia B.I.R.D. de evaluare a eficientei economice a proiectelor de investitii............................15

Capitolul III. Prezentarea Societatii Comerciale Energia S.A. Constanta. Necesitatea realizarii investitiei...................25

Capitolul IV. Evaluarea eficientei economice a variantelor investitionale........................................47

Capitolul V. Analiza senzitivitatii proiectelor de investitii....................................80

Capitolul VI. Analiza comparativa a variantelor de investitii pe baza indicatorilor statici, dinamici si specifici metodologiei BIRD. Concluzii si propuneri.........................................94

Bibliigrafie.................................102
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta proiectelor de investitii si a studiilor de fezabilitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.