Importanta si rolul intreprinderilor mici si mijlocii

Trimisa la data: 2010-02-28
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_T
Lucrare de licenta despre Importanta si rolul intreprinderilor mici si mijlocii
Prin intreprindere se intelege orice forma de organizare a unei activitati economice, autonoma patrimonial si autorizata potrivit legilor in vigoare sa faca acte si fapte de comert, in scopul obtinerii de profit prin realizarea de bunuri materiale, respectiv prestari de servicii, din vanzarea acestora pe piata, in conditii de concurenta.

Intreprinzatorul este o persoana fizica autorizata sau o persoana juridica care, in mod individual sau in asociere cu alte persoane fizice autorizate sau cu persoane juridice, organizeaza o societate comerciala, denumita intreprindere, in vederea desfasurarii unor fapte si acte de comert.Multa vreme intreprinderile mici si mijlocii au fost considerate ca fiind un model redus al celor mari, avand o existenta efemera, ca urmare a cresterii sau disparitiei lor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Importanta si rolul intreprinderilor mici si mijlocii

Cuprins


1.Introducere.............5

2.Intreprinderile mici si mijlocii..........7

3.Situatia imm-urilor in europa si Romania..........25

4.Importanta sectorului intreprinderilor mici si mijlocii in regiunea vest, nord -vest............48

5.Facilitati acordate intreprinderilor mici si mijlocii in Romania......52

6.Surse de finantare...........60

Bibliografie..........80


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Importanta si rolul intreprinderilor mici si mijlocii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.