Impozitele si taxele locale colectate de o primarie

Trimisa la data: 2010-09-15
Materia: Economie
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adian_Io
Lucrare de licenta despre Impozitele si taxele locale colectate de o primarie
Pe baza legilor adoptate de catre Parlament, Guvernul adopta hotarari prin care se fixeaza anumite cote de impozit, se acorda inlesniri la plata impozitelor, se stabilesc eventual, unele termene de plata a impozitelorIn temeiul legilor, hotararilor si ordonantelor si in sprijinul acestor acte normative, Ministerul Finantelor emite ordine si norme metodologice in materie de impozite si taxe.

Asezarea si perceperea abuziva de venituri bugetare constituie o infractiune grava pedepsita cu asprime de legile penale.Orice act normativ prin care se institue un impozit cuprinde urmatoarele elemente principale:denumirea, subiectul impozitului, suportatorul, obiectul impozitului, sursa impozitului, unitatea de impunere, cota impozitului, asieta fiscala, termenul de plata, facilitati fiscale.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Impozitele si taxele locale colectate de o primarie

Lucrare de licenta despre Impozitele si taxele locale colectate de o primarie
Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive.......................2

Capitolul II Impozite si taxe reglementate prin legea privind impozitele si taxele locale................8

Capitolul III Impozite si taxe reglementate prin legi speciale.......................17

Capitolul IV Creanta bugetara....................25

Capitolul V controlul fiscal al impozitelor si taxelor locale.........28

Capitolul VI Studiu de caz.......................36

Capitolul VII Concluzii si propuneri.............50

Bibliografie...............55

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impozitele si taxele locale colectate de o primarie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.