Impozitele si taxele locale colectate de o primarie

Trimisa la data: 2010-09-15 Materia: Economie Pagini: 55 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Adian_Io
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Impozitele si taxele locale colectate de o primarie
Pe baza legilor adoptate de catre Parlament, Guvernul adopta hotarari prin care se fixeaza anumite cote de impozit, se acorda inlesniri la plata impozitelor, se stabilesc eventual, unele termene de plata a impozitelorIn temeiul legilor, hotararilor si ordonantelor si in sprijinul acestor acte normative, Ministerul Finantelor emite ordine si norme metodologice in materie de impozite si taxe.

Asezarea si perceperea abuziva de venituri bugetare constituie o infractiune grava pedepsita cu asprime de legile penale.Orice act normativ prin care se institue un impozit cuprinde urmatoarele elemente principale:denumirea, subiectul impozitului, suportatorul, obiectul impozitului, sursa impozitului, unitatea de impunere, cota impozitului, asieta fiscala, termenul de plata, facilitati fiscale.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Impozitele si taxele locale colectate de o primarie

Lucrare de licenta despre Impozitele si taxele locale colectate de o primarie
Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive.......................2

Capitolul II Impozite si taxe reglementate prin legea privind impozitele si taxele locale................8

Capitolul III Impozite si taxe reglementate prin legi speciale.......................17

Capitolul IV Creanta bugetara....................25

Capitolul V controlul fiscal al impozitelor si taxelor locale.........28

Capitolul VI Studiu de caz.......................36

Capitolul VII Concluzii si propuneri.............50

Bibliografie...............55
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impozitele si taxele locale colectate de o primarie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.