Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale

Trimisa la data: 2010-09-06 Materia: Mecanica Pagini: 170 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_I
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale
Contractul de Bareboat "charter by demise" este folosit in prezent foarte rar , in situatii cind armatorii doresc sa-si completeze flota pentru a face fata cererii clientelei , fara a recurge la investitii foarte costisitoare necesare achizitionarii de nave noi din santierele navale sau a unor nave de mina a doua , asigurindu-si in acelasi timp controlul deplin al navei sau navelor inchiriate inclusiv controlul navigatiei si exploatarii acestora.

Se intelege ca armatorii nu vor renunta asa usor la navele lor , transferind temporar navlositorului controlul deplin al navigatiei si exploatarii navelor inchiriate pe aceasta baza , daca nu au temeiuri serioase de afi satisfacuti de experienta navlositorilor si de increderea pe care le-o confera situatia materiala a acestora.Uneori navele sunt inchiriate pe baza de demise charter atunci cind sunt vindute pe credit. In acest caz , armatorul-vinzatorul isi pastreaza formal proprietatea asupra navei pina la achitarea completa a pretului de catre navlositor-cumparator.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale

Lucrare de licenta despre Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale
Cuprins

Capitolul I preliminarii tehnice si economice........1

Capitolul II Pregatirea voiajului.................22

Capitolul III Consideratii generale privind incarcarea,
Amararea si stivuirea marfurilor.............63

Capitolul IV Executarea voiajului...........83

Capitolul V oceanul atlantic de nord........93

Capitolul VI Aplicatie numerica. Propuneri si concluzii.........118

Concluzii....................126

Bibliografie.................170

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.