Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale

Trimisa la data: 2010-09-06
Materia: Mecanica
Pagini: 170
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_I
Lucrare de licenta despre Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale
Contractul de Bareboat "charter by demise" este folosit in prezent foarte rar , in situatii cind armatorii doresc sa-si completeze flota pentru a face fata cererii clientelei , fara a recurge la investitii foarte costisitoare necesare achizitionarii de nave noi din santierele navale sau a unor nave de mina a doua , asigurindu-si in acelasi timp controlul deplin al navei sau navelor inchiriate inclusiv controlul navigatiei si exploatarii acestora.

Se intelege ca armatorii nu vor renunta asa usor la navele lor , transferind temporar navlositorului controlul deplin al navigatiei si exploatarii navelor inchiriate pe aceasta baza , daca nu au temeiuri serioase de afi satisfacuti de experienta navlositorilor si de increderea pe care le-o confera situatia materiala a acestora.Uneori navele sunt inchiriate pe baza de demise charter atunci cind sunt vindute pe credit. In acest caz , armatorul-vinzatorul isi pastreaza formal proprietatea asupra navei pina la achitarea completa a pretului de catre navlositor-cumparator.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale

Lucrare de licenta despre Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale
Cuprins

Capitolul I preliminarii tehnice si economice........1

Capitolul II Pregatirea voiajului.................22

Capitolul III Consideratii generale privind incarcarea,
Amararea si stivuirea marfurilor.............63

Capitolul IV Executarea voiajului...........83

Capitolul V oceanul atlantic de nord........93

Capitolul VI Aplicatie numerica. Propuneri si concluzii.........118

Concluzii....................126

Bibliografie.................170

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Incarcarea, amanarea si stivuirea marfurilor. Consideratii generale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.