Incercarile mecanice statice si de duritate

Trimisa la data: 2009-08-21
Materia: Electrotehnica
Pagini: 202
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mariana_Pa
Lucrare de licenta despre Incercarile mecanice statice si de duritate Prezentul Standard International specifica cerintele generale referitoare la competenta necesara efectuarii incercarilor si / sau etalonarilor, inclusiv esantionarea. Acesta acopera incercarile si / sau etalonarile efectuate folosind metode standardizate, metode nestandardizate si metode dezvoltate in laborator. Prezentul Standard International este aplicabil tuturor laboratoarelor indiferent de numarul personalului sau de amploarea domeniului activitatilor de incercare si / sau etalonare.

Atunci cand un laborator nu efectueaza una sau mai multe din activitatile acoperite de prezentul Standard International, dupa cum ar fi: esantionarea si proiectarea / dezvoltarea de metode noi, cerintele acelor capitole nu se aplica. Prezentul Standard International este destinat utilizarii de catre laboratoare in dezvoltarea sistemelor calitatii administrative si tehnice care determina functionarea lor. De asemenea, acesta poate fi utilizat de catre clientii laboratorului, autoritatile de reglementare si organismele de acreditare in confirmarea sau recunoasterea competentei laboratoarelor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Incercarile mecanice statice si de duritate

Cuprins

Capitolul I. Introducere......................................3

Capitolul II. Stadiul actual al cerintelor generale pentru competenta laboratoarelor de incercari si etalonari..........................8

Capitolul III. Tehnologia incercarilor mecanice statice......................................27

Capitolul IV. Tehnologia incercarilor de duritate......................................91

Capitolul V. Tehnologia incercarii de rezilienta a metalelor......................................110

Capitolul VI. Incercarea la tractiune......................................125

Capitolul VII. Incercarea la compresiune......................................130

Capitolul VIII. Inercarea la inconvoiere prin soc pe epruveta CHARPY...................................... 135

Capitolul IX. Incercarea de duritate BRINELL......................................135

Capitolul X. Norme de protectie a muncii......................................137

Bibliografie......................................201

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Incercarile mecanice statice si de duritate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.