Incheierea contractului

Trimisa la data: 2012-01-24 Materia: Drept Pagini: 65 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: sergiuel101
Raporteaza o eroare
Lucrare de master despre Incheierea contractului
Procesul de realizare a acordului de vointa a partilor asupra clauzelor contractului se numeste incheierea contractului.Contractul este principalul izvor de obligatii civile, instrumentu juridic esential prin care omul isi satisface trebuintele sale materiale si spirituale, de la procurarea painii pina la accesul la informatie, toate facand obiectul unor drepturi si obligatii corelative.

Institutie fundamentala a dreptului civil, contractul a fost supranumit "laboratorul" teoriei generale a obligatiilor, pentru ca toate celelalte izvoare de obligatii se raporteaza, intr-un fel sau altul, la el.Desi adesea perceput ca un instrument imuabil mostenit din dreptul roman, contractul s-a aflat intr-o permanenta dependenta de ideile filosofice, politice si economice predominante ale fiecarei epoci istorice pe care omenirea le-a parcurs.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Incheierea contractului

Lucrare de master despre Incheierea contractului
Cuprins

Lista abrevierilor cuprinse in text...............3
Adnotare...........4

Introducere........3

Capitolul I. Formarea si validitatea contractelor
1.1 Consideratii generale. Definitii.............7
1.2 Conditiile contractului......................8

Capitolul II. OFERTA DE A CONTRACTA
2.1 Definirea ofertei. Elementele definitorii ale ofertei............12
2.2 Forta obligatorie a ofertei. Revocarea ofertei. Raspunderea ofertantului pentru revocarea ofertei..............18
2.3 Oferta si antecontractul. Caducitatea ofetei........24

Capitolul III. Acceptarea ofertei
3.1 Definitie. Forma si modalitatile acceptarii.........29
3.2 Conditiile de valabilitate ale acceptarii ofertei................37
3.3 Termenul necesar pentru acceptarea ofertei. Revocarea acceptarii si acceptarea tardiva.............40

Capitolul IV. Momentul si locul incheierii contractului
4.1 Momentul incheierii contractului si importanta determinarii acestuia. Incheierea contractului in practica internationala in raport cu cea a Republicii Moldova..............46
4.2 Locul si importanta incheierii contractului..............52
4.3 Incheierea contractului prin mijloace electronice........55

Concluzii............60

Bibliografie..........62
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Incheierea contractului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.