Indicatori ai performantei in comunicarea corporativa

Trimisa la data: 2010-07-05
Materia: Economie
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Z
Lucrare de licenta despre Indicatori ai performantei in comunicarea corporativa
Comunicare interna este comunicarea ce se dezvolta in cadrul relatiilor dintre resursele umane ale intreprinderii. Studiile efectuate au aratat ca personalul unei firme este vectorul cel mai credibil in mecanismul de formare a imaginii intreprinderii.Comunicarea intrena este cea care se impune cu prioritate in cadrul politicii de comunicare a intreprinderii (de exemplu, o intreprindere nu va putea sa-si creeze o imagine favorabila pe piata sau in fata partenerilor sai de afaceri atat timp cat personalul sau este insuficient informat, ascultat, etc.).

Comunicarea interumana este procesul prin intermediul caruia un individ este in legatura cu un altul.Comunicarea interumana este o necesitate in familie, in societate, si, nu in ultimul rand, in cadrul organizatiei, la locul de munca, pentru a imbogati continutul propriei personalitati si pentru a putea integra informatiile primite si pentru a putea transmite informatii noi.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Indicatori ai performantei in comunicarea corporativa

Lucrare de licenta despre Indicatori ai performantei in comunicarea corporativa
Cuprins

Partea intai Comunicarea corporativa-componenta integratoare a
business-ului................5

Partea a doua a -Comunicarea corporativa in compania J.T.International(Romania).............21

Concluzii.................36

Bibliografie..............40
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Indicatori ai performantei in comunicarea corporativa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.