Indicatori simpli si sintetici ai variatiei si calculul acestora

Trimisa la data: 2010-07-10
Materia: Economie
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Floriana_Av
Lucrare de licenta despre Indicatori simpli si sintetici ai variatiei si calculul acestora
Acestea se obtin prin raportarea a doi indicatori absoluti de natura diferita care se afla intr-o relatia de interdependenta.Este important de mentionat ca marimile relative de intensitate, calculandu-se sub forma de rapoarte cu baze diferite de raportare si avand continut de medie, nu admit operatia de aditiune.

Deci, marimea relativa la nivelul ansamblului nu este o suma a marimilor relative partiale de acelasi continut, calculata la nivelul grupelor, ci o medie a acestora si poate fi calculata agregand separat variabilele din numitor si numarator.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Indicatori simpli si sintetici ai variatiei si calculul acestora

Cuprins

Cerinte pentru proiect............3

1 . Prelucrarea statistica........4
2 . Gruparea...........5
3.Gruparea pe intervale neegale............9
4. Gruparea societatilor comerciale dupa doua variabile corelate.......10
5. Marimi relative...........12
6. Marimile medii............15
7. Indicatorii medii de pozitie.........22
8. Calculul indicatorilor simpli si sintetici ai variatiei (imprastierii).........22
9. Caracterizarea gradului de concentrare........28
9. Caracterizarea gradului de asimetrie..........29
10. Tipuri de dispersii si relatiile dintre ele..........30
11. Verificarea semnificatiei factorului de grupare pe baza testului Fischer...........31
12. Determinarea limitelor intre care se vor incadra Qmedie si Q totala pentru intreaga populatie de S.C. in cazul in care cele 50 de S.C. reprezinta 10% din totalul lor...........32

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Indicatori simpli si sintetici ai variatiei si calculul acestora". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.