Indicatorii de eficienta ai asigurarilor de viata

Trimisa la data: 2010-07-01
Materia: Economie
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_L
Lucrare de licenta despre Indicatorii de eficienta ai asigurarilor de viata
Sursa: Raport privind activitate desfasurarii si evolutia pietei de asigurari in anul 2003.Comparativ cu anul 2002, in 2003 se consemneaza o foarte usoara diminuare a ponderii asigurarilor de viata (cu aproximativ 1,3 puncte procentuale) si, implicit, o crestere a ponderii asigurarilor generale, in conditiile in care ritmul de crestere reala a acestora din urma a fost mai accelerat decat in cazul asigurarilor de viata (cu 31,2%) fata de 22,4% la asigurari de viata).

Dezvoltarea asigurarilor generale intr-un ritm superior se explica prin evolutia pozitiva inregistrata de clasele care domina inca portofoliile societatilor de asigurare, respectiv cele auto (raspundere civila auto si asigurarea mijloacelor de transport terestru, clase din care provin peste 65% din primele incasate din asigurari generale), dar si ca urmare a boom-ului inregistrat de asigurarile de credite si garantii (primele incasate din aceasta clasa au consemnat o crestere reala cu 115,1%, ceea ce a facut ca ponderea lor in total asigurari generale sa creasca de la 3,4% in 2002 la 5,5% in 2003).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Indicatorii de eficienta ai asigurarilor de viata

Lucrare de licenta despre Indicatorii de eficienta ai asigurarilor de viata
Cuprins

Capitolul I Dinamica pietei de asigurari 2001-2003............3

Capitolul II Asigurarea de viata...............19

Capitolul III Studiu de caz Allianz-Tiriac..........77Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Indicatorii de eficienta ai asigurarilor de viata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.