Indicatorii economici ai performantei intreprinderii

Trimisa la data: 2010-07-01 Materia: Administratie Publica Pagini: 50 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Andrei_Po
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Indicatorii economici ai performantei intreprinderii
In cadrul contabil conceptual emis de IASC este prezentata o abordare economica a informatiei contabile, deoarece se precizeaza ca informatia contabila, este produsa numai daca este utila in luarea deciziilor.
Aceasta explica si faptul ca in masurarea performantei intrprinderii sunt luate in calcul fluxurile de lichiditati: deciziile economice, care sunt luate de utilizatorii situatiilor financiare, necesita evaluarea capacitatii unei intreprinderi de a genera numerar sau echivalente de numerar (art. 15 din cadrul contabil conceptual).

Informatiile privind profitabilitatea sunt subordonate obiectivului de masurare a lichiditatilor, deoarece ele trebuie sa permita anticiparea capacitatii intreprinderii de a genera fluxuri de trezorerie cu resursele existente (art. 17 din cadrul contabil conceptual), deoarece investitorii nu sunt interesati atat de profiturile curente ale intreprinderii, cat mai ales de capacitatea ei de a plati dividende viitoare.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Indicatorii economici ai performantei intreprinderii

Lucrare de licenta despre Indicatorii economici ai performantei intreprinderii
Cuprins

Abordari privind conceptul de performanta al firmei............4

Performanta intreprinderii. Notiuni generale...............4
Analiza profitabilitatii si lichiditatii intreprinderilor...........5
Indicatori esentiali...................7
Doctrine si practici privind contul de profit si pierdere / forma si continutul contului de profit si pierdere............15

Armonizarea sau conformitatea in contabilitatea romaneasca.........15
Contul de profit si pierdere..........17
Schemele de cont de rezultate propuse de directiva a iv-a..........30
Structura contului de profit si pierdere in normalizarea contabila internationala............31

Studiu de caz privind intomirea, certificarea si publicarea contului de profit si pierdere............32
Prezentarea sise Muntenia Nord..........32
Obiective..............33
Produsele si serviciile sise Muntenia Nord........35
Concluzii si propuneri............45

Bibliografie...............50
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Indicatorii economici ai performantei intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.