Infiintarea intreprinderilor mici si mijlocii si importanta studiului de fezabilitate in aceasta activitate

Trimisa la data: 2010-06-10
Materia: Economie
Pagini: 132
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_Ro
Lucrare de licenta despre Infiintarea intreprinderilor mici si mijlocii si importanta studiului de fezabilitate in aceasta activitate
Interventia statului este justificata si de faptul ca in aceasta perioada el ramane cel mai important proprietar al mijloacelor de productie, pana la definitivarea actiunilor de privatizare, dar si de faptul ca are cea mai ridicata pondere a cheltuielilor in produsul intern brut.

Daca la nivel macroeconomic rolul sau este esential in aplicarea unei politici de stabilizare si dezvoltare economica, de creare a cadrului legislativ care sa contribuie la stimularea agentilor economici, in schimb la nivel microeconomic el va trebui sa cedeze treptat initiativa catre agentii economici, in primul rand in agricultura, dar si in productia industriala, comertul intern si extern, rolul sau urmand sa se limiteze la asigurarea echilibrului general, la lupta contra monopolurilor care incearca sa elimine libera concurenta, la cresterea nivelului de cultura.Pe plan mondial, exista opinia ca statul nu ar trebui sa decida rata acumularii, respectiv volumul de investitii, caci astfel el se amesteca in activitatile agentilor economici, ca acestia trebuie sa-si asigure sursele de finantare, sa participe cu toate fortele la activitatile de productie si de comert in conditii de libera concurenta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Infiintarea intreprinderilor mici si mijlocii si importanta studiului de fezabilitate in aceasta activitate

cuprins


Partea intai Studiul de fezabilitate - principii de elaborare........3
Capitolul I Necesitatea si importanta studiului de fezabilitate......3

Capitolul II Studii premergatoare - prognoza tehnologica si prognoza pe produse...........6

Capitolul III Continutul studiului de fezabilitate..................8

Partea a doua : Studiul de fezabilitate pe exemplul s.c. "petrol company impex " SRL Bucuresti
Capitolul I Introducere............19

Capitolul II Fezabilitatea produselor.............26

Capitolul III Fezabilitatea de marketing..........44

Capitolul IV Fezabilitatea tehnica..........49

Capitolul V Fezabilitatea factorului uman...........55

Capitolul VI Fezabilitatea financiara..........65

Concluzii si propuneri...........121

Bibliografie........130

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Infiintarea intreprinderilor mici si mijlocii si importanta studiului de fezabilitate in aceasta activitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.