Infiintarea si organizarea societatii de brokeraj

Trimisa la data: 2010-07-21
Materia: Management
Pagini: 49
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Razvan_Ba
Lucrare de licenta despre Infiintarea si organizarea societatii de brokeraj
Pentru ca tu sa fii sigur ca la anii de pensie vei avea aceeasi forta financiara, INTERAMERICAN iti ofera asigurarea "Pensia Ta", primul produs de pensie privata garantata introdus pe piata romaneasca, ca o alternativa la sistemul de pensii de stat. Datorita flexibilitatii sale si a structurii care permite acoperirea unor nevoi variate, asigurarea "Pensia Ta" a fost declarata cel mai bun produs privat de pensii in 2001, de catre revista PRIMM.Pensia este protejata de inflatie pe toata durata derularii contractului, prin majorarea periodica a sumei asigurate si a primei.

Tu alegi momentul in care primesti banii si forma de plata, in functie de necesitatile si posibilitatile tale. Noi iti oferim 7 modalitati de incasare a pensiei stabilite prin contract.In cazul in care nu vei mai putea sa platesti ratele, iti poti rascumpara asigurarea, dupa primii trei ani de plata integrala a primelor. Daca doresti sa nu renunti totusi la contract, dupa perioada mentionata, asigurarea poate fi transformata intr-un contract cu o valoare mai mica a sumei asigurate. Astfel, vei inceta plata ratelor, beneficiind in continuare de avantajele oferite
de contractul de asigurare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Infiintarea si organizarea societatii de brokeraj

Lucrare de licenta despre Infiintarea si organizarea societatii de brokeraj
Cuprins

Notiuni introductive................................3

Capitolul I. Sinteza proiectului pentru planul de afaceri.............4

Capitolul II. Prevederi legale referitoare la brokerul de asigurari..........................6

Capitolul III. Justificarea si obiectivele proiectului............10

Capitolul IV. Descrierea proiectului. Etape...................11

Capitolul V. Echipa manageriala si resurse umane...............13

Capitolul VI. Segmentul de piata vizat si promovarea produselor.............................15

Capitolul VII. Prezentarea unor produse care se ofera.......................17

Capitolul VIII. Analiza economico - financiara a societatii create............................32

Capitolul IX. Anexe..............................33

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Infiintarea si organizarea societatii de brokeraj". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.