Influenta alcoolului asupra sanatatii omului

Trimisa la data: 2010-07-30
Materia: Biologie
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_P
Lucrare de licenta despre Influenta alcoolului asupra sanatatii omului
In stare de vapori, legaturile intre moleculele de alcool se desfac, iar alcoolul ramane sub forma neasociata. Alcoolii primari au punctele de fierbere mai ridicate decat alcooli secundari izomeri cu ei, iar cei secundari fierb la temperaturi mai ridicate decat cei tertiari.
Densitatea alcoolilor este in general mai mica decat a apei. Aceasta se datoreaza actiunii ecranate a radicalilor alchil asupra grupei OH, care stanjeneste asocierea.

Aceasta actiune este cea mai accentuata la alcooli tertiari. Solubilitatea alcoolilor in apa scade cu cresterea numarului atomilor de carbon din molecula. Metanolul, etanolul si propanolul se amesteca in orice proportii cu apa. Ei sunt buni dizolvanti pentru unii compusi organici. Alcooli superiori sunt insolubili in apa si au proprietatea de a proteja de umiditate substantele pe care le acopera

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta alcoolului asupra sanatatii omului

Lucrare de licenta despre Influenta alcoolului asupra sanatatii omului
Cuprins

Capitolul I Introducere....................3

Capitolul II Alcoolismul...................8

Capitolul III Tratamentul dependentei de alcool.............42

Capitolul IV Sindromul alcoolismului fetal..................49

Capitolul V Efectele alcoolului asupra sexualitatii masculine.........53

Capitolul VI Alcoolemia la volan..........54

Capitolul VII Alcoolul si afectiunile hepatice..............59

Capitolul VIII Concluzii........83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta alcoolului asupra sanatatii omului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.