Influenta in relatia copil parentalitate

Trimisa la data: 2010-08-14
Materia: Sociologie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Amalia_S
Lucrare de licenta despre Familiile de migratie si influienta in relatia copil parentalitate
O mare diversitate de forme familiale continua sa existe in diferite societati din lume. Motivele de decizie pentru o forma sau alta de familie sunt diferite. Atitudini materialiste fata de viata, pretentii fata de propria viata, convingeri personale, modele valorice sociale, puncte de vedere privind ingrijirea si educatia copiilor si multe altele pot juca un rol hotarator in acest domeniu.Familia este o valoare superioara pentru majoritatea popoarelor, inclusiv pentru tineri. Aceasta se bucura de nenumarate definitii, dupa cum urmeaza:

Murdock defineste familia ca un grup caracterizat prin rezidenta comuna, cooperare economica si reproductie si o deosebeste de mariaj care reprezinta un complex de obiceiuri ce se centreaza pe relatia unei perechi de adulti asociati in cadrul familiei.
"Familia este un grup care isi are originea in casatorie, alcatuita din sot si sotie si copiii nascuti din unirea lor, pe care-i unesc drepturi si obligatii morale, juridice, economice, religioase si sociale."- Cl.Levi Strauss .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta in relatia copil parentalitate

Lucrare de licenta despre Familiile de migratie si influienta in relatia copil parentalitate
Cuprins

1. Argument................3
1.1 Stabilirea temei...............3
1.2 Obiectivele cercetarii.........4

2. Documentare.............4
2.1 Concepte..............4

3. Incadrare teoretica............14

4. Stabilirea esantionului si alegerea metodelor si tehnicilor de cercetare................17
4.1 Elaborarea ghidului de interviu.............17

5. Culegerea datelor............20

Interpretarea datelor calitative.............81

Bibliografie.................87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta in relatia copil parentalitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.