Influenta jocului cu numar redus de jucatori asupra indicilor de pregatire si a conceptiei de joc la o grupa de 17-18 ani

Trimisa la data: 2010-10-22
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: tudorelburlui
Lucrare de licenta despre Influenta jocului cu numar redus de jucatori asupra indicilor de pregatire si a conceptiei de joc la o grupa de 17-18 ani
Fotbalul, prin traditie, este un sport popular, de masa, atat la nivelul practicantilor cat si la nivelul spectatorilor. Fotbalul este o disciplina sportiva cu o larga raspandire in majoritatea tarilor din lume si se supune acelorasi legi generale de dezvoltare ale realitatii sociale-economice.

Fotbalul este practicat astazi in mod organizat in mai mult de 150 de tari, numarand peste 250 milioane de jucatori legitimati. Deci, fotbalul este una din disciplinele sportive cu cea mai mare si raspandita arie de dezvoltare din lume.

Structura jocului de fotbal este unica si da jocului un caracter special. Pe buna dreptate este un joc entuziasmant practicat in particular de tineri jucatori, aceasta datorita simplitatii cu care este conceput: marcarea de goluri fara folosirea mainilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta jocului cu numar redus de jucatori asupra indicilor de pregatire si a conceptiei de joc la o grupa de 17-18 ani

Lucrare de licenta despre Influenta jocului cu numar redus de jucatori asupra indicilor de pregatire si a conceptiei de joc la o grupa de 17-18 ani
Cuprins

Capitolul I Introducere........................4
1.1. Gradul de actualitate si importanta practica a temei.............4
1.2. Motivatia alegerii temei...................5
1.3. Scopul lucrarii............................6
1.4. Ipoteza cercetarii.........................6


Capitolul II Fundamentarea teoretica a temei...........................8
2.1. Particularitatile morfo-functionale ale juniorilor de 17-18 ani...8
2.2. Probele si normele de control la varsta de 17-18 ani.............10
2.3. Modelul juniorului de 17-18 ani..................................13
2.4. Evolutia sistemelor de joc.................20
2.5. Prezentarea unui model de joc la o grupa de juniori I............30
2.6. Aspecte privind unele componente de baza ale procesului instructiv-educativ.........34

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta jocului cu numar redus de jucatori asupra indicilor de pregatire si a conceptiei de joc la o grupa de 17-18 ani ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.