Influenta marketingului in dezvoltarea durabila a firmei

Trimisa la data: 2010-05-10
Materia: Marketing
Pagini: 35
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_P
Lucrare de licenta despre Influenta marketingului in dezvoltarea durabila a firmei
Conceptul de vanzare sustine ca, in cazul in care sunt lasati singuri, consumatorii nu vor cumpara niciodata de la o organizatie o cantitate suficienta de produse. De aceea, ea trebuie sa duca o politica agresiva de vanzare si de promovare a produselor.

Conceptul se bazeaza pe ideea ca, in general, consumatorii manifesta inertie sau rezistenta la cumparare si ca urmare ei trebuie sa fie convinsi sa cumpere. Pentru a-si stimula vanzarile, firma arunca in lupta un intreg arsenal de tehnici de vanzare si de mijloace de promovare.Conceptul de vanzare este utilizat in sensul cel mai agresiv in cazul bunurilor fara cautare, adica al acelor bunuri pe care consumatorii nu se gandesc in mod normal sa le achizitioneze, cum ar fi politele de asigurare sau enciclopediile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta marketingului in dezvoltarea durabila a firmei

Cuprins

Capitolul I Nevoia de marketing...........3
Contributia marketingului la realizarea profitului..........4
Optica produsului.............5
Optica vanzarilor.........5
Optica marketingului......6
Contributia marketingului la satisfacerea nevoilor consumatorilor......8

Capitolul II Marketingul serviciilor si politica de distributie si locul lor in cadrul mixului de marketing.......22
2.1. Marketingul serviciilor..........22
2.2. Politica de distributie si locul ei in cadrul mixului de marketing.........29

Capitolul III Prezentare generala a firmei: RomLotuS Computers.....30

Bibliografie............35
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta marketingului in dezvoltarea durabila a firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.