Influenta mediului familial in procesul de socializare la varsta scolara mica

Trimisa la data: 2010-04-17
Materia: Sociologie
Pagini: 70
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_O
Lucrare de licenta despre Influenta mediului familial in procesul de socializare la varsta scolara mica
Familia este o institutie social-fundamentala, independent de forma sa,ea a fost si este,, o celula a societatii'', o forma primara de comunitate umana compusa dintr-un grup de oameni legati prin consanguitate si inrudire.Istoria familiei a evoluat de la familiile mari, largite, care cuprindeau grupe de perechi casatorite, apoi la o pereche cu rudele sale din generatii diferite, la familia nucleara de astazi, care poate fi denumita ca un grup format din parinti si copiii lor.

In familie, membrii sai sunt legati prin relatii natural biologice,psiho-morale si juridice si raspund unul pentru altul in fata societatii.Normele morale si apoi cele juridice fundamenteaza relatiile familiale si prin aceste norme legislative familia a devenit o institutie sociala.Ancorarea familiei in viata societatii este determinata de dezvoltarea si complexitatea vietii sociale si de functiile conferite familiei de societate.Viata din familie sintetizeaza intr-o maniera particulara aspectele vietii sociale.Structura relatiilor din familie si valorile morale si sociale pe care se intemeiaza ii confera acesteia caracterul de celula a societatii. Relatiile dintre membrii familiei pot fi de egalitate, de respect si cooperare sau pot fi antagonice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta mediului familial in procesul de socializare la varsta scolara mica

Lucrare de licenta despre Influenta mediului familial in procesul de socializare la varsta scolara mica
Cuprins

Argument.............3

Capitolul I Familia-mediu de educatie si socializare a copilului...................6

Capitolul II Continutul si dimensiunile educatiei in familie..........32

Capitolul III Continutul si mijloacele de colaborare dintre scoala si familie )............56

IV Concluzii............69Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta mediului familial in procesul de socializare la varsta scolara mica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.