Influenta potentialului comercial asupra cifrei de afaceri

Trimisa la data: 2010-07-28
Materia: Economie
Pagini: 70
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_S
Lucrare de licenta despre Influenta potentialului comercial asupra cifrei de afaceri
Prin natura produselor distribuite organizatia se adreseaza unui numar foarte mare de clienti si de foarte multe tipuri, avand ca si clienti activi si potentiali toate magazinele alimentare, de cosmetice, farmacii, spitale, gradinite, en-gross-urile, lanturile internationale de supermarket-uri si hipermarket-uri, cash & carry, alti distribuitori.

O remarca ce consider ca are o importanta mare este faptul ca firma MOBIL PROD lucreaza atat in regim de distribuitor unic cat si in regim de concurenta directa, aceleasi produse fiind distribuite si de alti distribuitori in aceeasi zona, acest lucru obligand-o sa fie o firma flexibila si sa aiba o orientare clara catre client.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta potentialului comercial asupra cifrei de afaceri

Lucrare de licenta despre Influenta potentialului comercial asupra cifrei de afaceri
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea firmei...............5

Capitolul II Piata societatii................16

Capitolul III Analiza cifrei de afaceri.......30

Capitolul IV Consecinte ale modificarii cifrei de afaceri si evolutia viitoare a acesteia...............57

Capitolul V Concluzii si propuneri de dezvoltare a afacerii.......60

Bibliografie..................70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta potentialului comercial asupra cifrei de afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.