Influenta sociala a televiziunii asupra maselor

Trimisa la data: 2010-09-26
Materia: Psihologie
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Valentin_C
Lucrare de licenta despre Influenta sociala a televiziunii asupra maselor
Campaniile pentru 1 Martie si 8 Martie, in 1997 si 1998. Venirea primaverii si Ziua Femeii au beneficiat de evenimente organizate de PRO TV, transmise in direct. Ideea de baza a acestora a fost adunarea cat mai multor bucuresteni in locurile vizate. In 1997, o campanie similara a avut loc si pentru Duminica Floriilor.

Campaniile pentru Valentine's Day. Aceasta sarbatoare isi are locul ei in Occident, alaturi de Thanksgiving Day si Hallowe'en. PRO TV -ului ii revine "meritul" de a incerca sa o naturalizeze si in Romania, unde Sf. Valentin nici macar nu se sarbatoreste in aceeasi zi, pentru ortodocsi. Micile evenimente si concursuri create de PRO TV au fost transmise in direct, din diverse locuri. Efectul obtinut prin "cultivare" (G. Gerbner apud M. Coman, Din culisele celei de-a patra puteri, pag. 173) este asimilarea unui anumit mod de a gandi lumea inconjuratoare, printr-o expunere intensiva la mesajele mass-media tintite.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta sociala a televiziunii asupra maselor

Lucrare de licenta despre Influenta sociala a televiziunii asupra maselor
Cuprins

Introducere.................4

Televiziune si cultura mediatica.................6
Televiziune.................6
Cultura mediatica...........11
Televiziune si cultura mediatica.................15
Receptare si influenta.................23
Receptarea..................27
Influenta...................28
PRO TV - TE UITI SI CASTIGI!...........33
Context mediatic intern................35
Context mediatic extern................36
Context economic intern ...............38
Analiza videoclipurilor promotionale..............48
Campania "Votezi si castigi!"..........51
Campania "Cartea postala a Revelionului"..........55
Campania "Operatiunea PRO NATO" .......56
Campania "Un american la Bucuresti"...............60

Concluzii...............72

Bibliografie............76

Anexe...................78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta sociala a televiziunii asupra maselor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.