Influenta strategiilor manageriale pe piata asigurarilor din Romania

Trimisa la data: 2010-04-23
Materia: Economie
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_S
Lucrare de licenta despre Influenta strategiilor manageriale pe piata asigurarilor din Romania
Nulitatea contractului de asigurare constituie o sanctiune indreptata impotriva efectelor care contravin scopului asigurarii. Ea intervine in cazul incalcarii prevederilor legale cuprinse in contractul de asigurare, cum ar fi: incheierea unor contracte de asigurare de avarii la autovehicule care nu au fost inmatriculate. Suspendarea contractului de asigurare reprezinta una din formele de incetare a contractului de asigurare care intervine in cazul in care asiguratul nu si-a platit pe o anumita perioada de timp, primele de asigurare.

Rambursarea primelor la rezilierea politelor. Cand o polita este reziliata inainte de data normala de expirare, asiguratorului nu i se cuvin de obicei, primele pentru intreaga perioada a politei. Presupunand ca primele au fost platite in avans, asiguratul este indreptatit la o rambursare a primelor necuvenite. Daca polita este reziliata de asigurator, prima rambursata este calculata pro rata temporis. Daca polita este reziliata de catre asigurat, prima rambursata este calculata in anumite polite pe baza metodei short - rate. In baza acestei metode, asiguratorul pastreaza o parte suplimentara din prime, rambursand de obicei numai 90% din prima necuvenita, astfel asiguratul pierzand o penalizare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influenta strategiilor manageriale pe piata asigurarilor din Romania

Cuprins

Capitolul I. Contractul de asigurare..............3

Capitolul II. Piata asigurarilor din Romania.........27

Capitolul III. Strategii manageriale intr-o economie de piata........50

Capitolul IV. Evaluarea performantelor societatilor de asigurare......74

Capitolul V. Bibliografie selectiva...............85
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influenta strategiilor manageriale pe piata asigurarilor din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.