Influentele internetului in domeniul campaniilor de marketing

Trimisa la data: 2010-01-01
Materia: Marketing
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_U
Lucrare de licenta despre Influentele internetului in domeniul campaniilor de marketing
In acest context in universul electronic s-au dezvoltat diferite activitati economice grupate intr-o categorie de afaceri ce alcatuiesc "neteconomia". Acest termen defineste toate activitatile desfasurate in proportie majoritara in cadrul retelei si care au ca scop obtinerea de beneficii. "Asistam la inceputul unui boom mondial la o scara nemaiintalnita pana acum. Am intrat intr-o perioada de crestere sustinuta ce ar putea, in cele din urma sa dubleze volumul economiei la fiecare doisprezece ani si sa sporeasca prosperitatea a miliarde de persoane de pe planeta", comenta Peter Scwartz intr-un articol publicat in revista de cultura high-tech Wired in 1997.

In articolul "The Long Boom" , publicat ulterior impreuna cu Peter Leyden, cei doi reporteri impartaseau viziunea asupra succesului si prosperitatii noii economii. Potrivit ideilor celor doi aceasta explozie economica se datoreaza in cea mai mare parte dezvoltarii noilor tehnologii informationale si comunicationale. Ei sustineau ca aparitia Internetului ar fi schimbat radical natura cresterii economice, derutand indicatorii din trecut si luand in deradere fundamentele ce serveau la evaluarea performantelor si viabilitatii intreprinderii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Influentele internetului in domeniul campaniilor de marketing

Cuprins


Capitolul I. Internet si neteconomie.............3
1.1. Internetul, revolutia tehnologica a secolului XX.......3
1.2. Neteconomia, o noua era............8

Capitolul II. Business to business - componenta de baza a comertului electronic............19
2.1. Confruntarea realitatii B2B...........21
2.2. Tendinte in evolutia activitatilor B2B............33

Capitolul III. Principiile marketingului traditional aplicate neteconomiei - marketing online. Constructia site-ului..........36
3.1. Planul de marketing online.........36
3.2. Constructia site-ului.........63

Capitolul IV. Program de marketing privind constructia site-ului societatii comerciale Pavexim Construct S.R.L..........76
4.1. Expunere introductiva..........76
4.2. Analiza conjuncturii pietei..........78
4.3. Piata tinta........82
4.4. Probleme si oportunitati........85

Concluzii..............92

Bibliografie...........94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Influentele internetului in domeniul campaniilor de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.