Infractiunea de omor calificat

Trimisa la data: 2010-10-28
Materia: Drept
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_T
Lucrare de licenta despre Infractiunea de omor calificat
Secolul al XX-lea este caracterizat printr-o multitudine de teze de ordin filosofic, prin care se incearca explicatii atat de pe linia liberului-arbitru, cat si a determinismului.Existentialismul valorifica liberul- arbitru intr-un mod cu totul particular. In masura in care acceptam liberul- arbitru ca fundament al actiunilor noastre, trebuie sa acceptam si ideea absolvirii omului de orice indatorire impusa din afara, adica libertatea lui deplina de a aprecia ce este bine si ce este rau.

Omul are astfel menirea sa- si defineasca scopurile si sa-si aleaga actiunile in mod absolut liber . Se intelege ca o asemenea teza privind libertatea si arbitrariul in viata si atitudini nu poate fi primita .Neopozitivismul etic considera ca judecata de valoare etica nu afirma nimic, nu-i nici adevarata nici falsa, si deci nu poate fi demonstrata sau respinsa. Calificativul "rau" pe care-l acordam unor fapte este un simplu simbol, o pura expresie a emotiei . Conceptia este considerata ca "metodologie empirica", atitudinile oamenilor despre bine si rau avand conditionari mult mai adanci .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Infractiunea de omor calificat

Cuprins

I. Viata persoanei ca obiect de ocrotire............3

II. Infractiunea de omor calificat (art.175 c.pen.)..........11

III. Elementele circumstantiale ale infractiunii de omor calificat.....15

Bibliografie .........65
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Infractiunea de omor calificat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.