Infractiunile de coruptie in cadrul licitatiilor

Trimisa la data: 2009-11-12
Materia: Criminologie
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lucian_Ch
Lucrare de licenta despre Infractiunile de coruptie in cadrul licitatiilor
Se poate ca in cadrul documentatiei de atribuire sa se fi prevazut obligatia indeplinirii unor criterii de calificare .In aceasta situatie comisia de evaluare are obligatia de a verifica modul de indeplinire a acestor criterii. Se analizeaza ofertele atat din punct de vedere al tehnic, cat si financiar. Propunerea tehnica trebuie sa indeplineasca minimum de calitate, iar cea de calitate sa se incadreze in bugetul alocat. Comisia de evaluare poate cere oricand, pe parcursul analizarii si verificarii ofertelor, clarificari si completari ale documentelor prezentate de ofertanti. Ofertele respinse pot fi considerate inacceptabile si neconforme.

Cele inacceptabile ating urmatoarele aspecte: au fost depuse dupa data si ora limita de depunere sau la o alta adresa ori nu sunt insotite de garantia de participare cum prevede documentatia de atribuire, au fost depuse de catre un ofertant care nu indeplineste cerintele minime de calificare, constituie o alternativa la prevederile caietului de sarcini care nu poate fi luata in considerare, nu asigura respectarea reglementarilor referitoare la conditiile de munca, pretul inclus depaseste valoarea fondurilor alocate sau daca se constata ca oferta prezinta un pret neobisnuit de scazut. Cele neconforme se resping prin natura urmatoarelor aspecte: nu satisfac cerintele caietului de sarcini.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Infractiunile de coruptie in cadrul licitatiilor

Lucrare de licenta despre Infractiunile de coruptie in cadrul licitatiilor
Cuprins

Introducere......................3

Capitolul I. Delimitari coneptuale privind infractiunea de curuptie si notiunea de licitatie.................................4

Capitolul II. Infractiunile de coruptie ce apar in cadrul licitatii deschise..................................21

Capitolul III. Infractiunile de coruptie ce apar in cadrul licitatiei restranse...................................48

CAapitolul IV. Jurisprudenta si analiza unei spete.....................84

Bibliografie..............................90
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Infractiunile de coruptie in cadrul licitatiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.