Ingrijirea bolnavului cu cancer laringian

Trimisa la data: 2013-06-08
Materia: Medicina
Pagini: 69
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: baciu_alexandru
Lucrare de licenta despre Ingrijirea bolnavului cu cancer laringian
Cavitatea nazala - primul segment al cailor respiratorii.
Ea este divizata de septul nazal in doua cavitati simetrice numite fose nazale. Fosele nazale se afla partial in piramida nazala care are rol estetic si de protectie. Cavitatea bucala este primul segment al tubului digestiv situata anterior prin sub cavitatile nazale anterior prin orificiul bucal cu exteriorul iar posterior se continua cu faringele.

Ea este impartita de arcadele dentare in doua compartimente,vestibul bucal este impartit este delimitat de buze,obraji si arcadele si de a doua portiune este portiunea palatului dur reprezentat de 2 oase palatine si cele doua apofize maxilare si cea moale este varful palatin este o structura musculomembranoasa in partea posterioara se continua cu lueta sau omusorul. De la baza luetei pornesc arcurile palatine anterioare si posterioare intre care se gasesc amigdalele palatine.Iar partea inferioara parta numele de planseu bucal este format din muschi si unde se gaseste limba si glandele sublinguale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Ingrijirea bolnavului cu cancer laringian

Cuprins

Capitolul I. Notiuni de anatomie si fiziologie a laringelui......................................5

Capitolul II. Notiuni despre boala................................15
A. Etipatogenie..............................................15
B. Morfopatogenie..............................................16
C. Tabloul clinic.......................................18
D. Explorarea paraclinica..................................18
E. Diagnostic........................................20
F. Evolutie. Complicatii...................................21
G. Tratament..........................................22

Capitolul III. Fise tehnice.....................................25

Bibliografie...............................................26

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Ingrijirea bolnavului cu cancer laringian". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • In descriere scrie ca are 69 de pagini dar in cuprins scrie ca sunt doar 26.Care pagini are totusi ? Sunt interesat sa o cumpar.

    alin | 2014-06-24 17:24:38
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.