Ingrijirea pacientilor cu laringita acuta

Trimisa la data: 2009-04-18
Materia: Medicina
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Vlad_G
Lucrare de licenta despre Ingrijirea pacientilor cu laringita acuta
Evolutia laringitei acute difera de la o forma clinica la alta. Astfel evolutia laringitei catarale este de obicei benigna fenomenele functionale si fizice retrocedand in 4-5 zile. Chiar daca procesul cataral se poate extinde si la arborele traheobronsic, dand o traheobronsita descendenta, prognosticul ramane favorabil, acesta usoara complicatie vindecandu-se dupa cateva zile. Mai neplacuta este insa cronicizarea laringitei determinata de persistenta factorilor etologici favorizanti.

Evolutia laringitei acute edematoase este variabila in raport cu precocitatea diagnosticului si a tratamentului, cu virulenta agentului patogen si cu puterea de rezistenta a organismului individului. Ea poate varia de la 5 la 7 zile terminandu-se prin vindecare in cazurile precoce si corect tratate, sau se poate prelungi saptamani sau chiar luni de zile daca masivitatea infectiei, tratamentul insuficient si lipsa de aparare a organismului au permis extinderea procesului edematos la intregul arbore traheobronsic si instalarea unor complicatii grave ca bronhopneumonia.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Ingrijirea pacientilor cu laringita acuta

Lucrare de licenta despre Ingrijirea pacientilor cu laringita acuta
Cuprins

Capitolul I. Notiuni de anatomie si fiziologie legate de aparat.........5

Capitolul II. Notiuni generale despre boala respectiva..........8

Capitolul III. Planul de ingrijire al pacientilor cu laringita acuta............22

Capitolul IV. Evaluarea finala........................67

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Ingrijirea pacientilor cu laringita acuta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.