Ingrijirile acordate pacientelor cu diagnosticul de sarcina ectopica

Trimisa la data: 2010-04-01
Materia: Medicina
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Greta_L
Lucrare de licenta despre Ingrijirile acordate pacientelor cu diagnosticul de sarcina ectopica
Organele genitale ale femeii indeplinesc functiunea de reproducere si sunt urmatoarele:Ovarele sunt cele doua glande sexuale care produc celulele sexuale feminine - ovulele. Acestea sunt conduse in tubele uterine, unde se produce fertilizarea. Tubele sunt doua conducte prin care oul fertilizat este condus in uter, organul principal al gestatiei. In uter se dezvolta oul fecundat pana la nastere.

Dupa uter umeaza vagina, organul prin care fatul este expulzat la nastere, dar care totodata este si organul copulatiei. La intrarea vaginei se gasesc o serie de formtiuni, care impreuna formeaza vulva.Tubele uterine, uterul si vagina constituie caile genitale. Acestea impreuna cu ovarele alcatuiesc organele genitale interne. Formatiunile vulvei se mai numesc si organe genitale externe.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Ingrijirile acordate pacientelor cu diagnosticul de sarcina ectopica

Cuprins


I. Motivatia lucrarii...........3

II. Organele genitale feminine ...........3

III. Sarcina extrauterina (sarcina ectopica)........19

IV. Concluzia generala........53

V. Educatia sanitara in sectorul obstetrica ginecologie..........98
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Ingrijirile acordate pacientelor cu diagnosticul de sarcina ectopica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.