Instalatia de aprindere electronica

Trimisa la data: 2015-05-18 Materia: Mecanica Pagini: 23 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: alexgroza21
Raporteaza o eroare
Lcurare de licenta despre Instalatia de aprindere electronica
In medie, peste 30% din valoarea unui autoturism revine astazi echipamentului electric si electronic, iar procentul Este in continua crestere.Modernizarea si dezvoltarea constructiei de automobile, inclusiv al echipamentului electric si electronic auto, impun cunoasterea temeinica a functionarii, exploatarii si intretinerii corecte a echipamentului electric cu care este dotat automobilul.
Echipamentul electric si sistemul de aprindere sunt responsabile, in general, de majoritatea defectiunilor aparute pe automobile.

Volumul lucrarilor de intretinere si reparare a echi-pamentului electric reprezinta circa 20% din volumul total al lucrarilor de acest gen asociate procesului de exploatare.Pentru a asigura o exploatare eficienta si economica in toata perioada de exploatare autovehi-culul trebuie verificat atent, la momentul potrivit, in cadrul diferitelor lucrari de control si diagnosticare. Eficienta folosirii automobilelor este determinata, in principal, de reducerea la minimum a cheltuielilor de intretinere si reparare, de realizarea unui cat mai ridicat rulaj intre caderi si mentinerea unor inalti parametrii ecologici
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Instalatia de aprindere electronica

Cuprins

Argument.....................................................3

Capitolul I. Rolul instalatiei de aprindere........................4

Capitolul II. Tipuri de instalatii............................8

Capitolul III. Instalatia de aprindere electroni-ca.............................................9
Constructia instalatiei de aprindere..............................11
Functionare......................................13
Intretinerea..................................16
Defecte.................................................19
Repararea Instalatiei de aprindere.....................................21

Bibliografie...................................23
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Instalatia de aprindere electronica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.