Instalatia frigorifica pentru un depozit de legume

Trimisa la data: 2010-08-18
Materia: Politehnica
Pagini: 116
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_C
Lucrare de licenta despre Instalatia frigorifica pentru un depozit de legume
Pentru reducerea pierderilor de frig, elementele de constructie exterioare ale cladirii depozitului frigorific se completeaza cu un strat de materiale rezistente la trecerea caldurii, care poarta denumirea de izolatie.Rolul principal al izolatiei depozitului frigorific este de a reduce trecerea caldurii prin peretii exteriori. in felul acesta se pot realiza temperaturi mai uniforme in camerele de depozitare a produselor alimentare.

Functiunea economica a unui depozit frigorific depinde, in mare masura, de calitatea izolatiei.Calitatea izolatiei depinde de alegerea justa a materialului izolant, de grosime suficienta, de combinarea rationala a izolatiei cu materialele de constructii pentru protejarea impotriva umiditatii.Daca izolarea este buna, este posibila instalarea unui utilaj frigorific de capacitate mai mica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Instalatia frigorifica pentru un depozit de legume

Lucrare de licenta despre Instalatia frigorifica pentru un depozit de legume
Cuprins

Tema proiectului............3
Memoriu justificativ..........3
Tehnologii frigorifice specifice legumelor.......9

Capitolul I Dimensionarea incaperilor depozitului frigorific......16

Capitolul II Calculul izolatiei termice a spatiilor frigorifice.....18

Capitolul III Calculul necesarului de frig pentru depozitele frigorifice............38

Capitolul IV Calculul instalatiei frigorifice..........47

Capitolul V Calcului si alegerea aparaturii auxiliare...........76

Capitolul VI Caiet de sarcini............104

Capitolul VII Masuri de tehnica securitatii muncii........110

Capitolul VIII Calculul economic al instalatiei frigorificea......112

Bibliografie............115

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Instalatia frigorifica pentru un depozit de legume". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.