Instalatiile de climatizare si ventilare

Trimisa la data: 2009-09-06
Materia: Politehnica
Pagini: 126
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_Du
Lucrare de licenta despre Instalatiile de climatizare si ventilare
In diagrama i-x se mai figureaza si punctul T rezultat la intersectia dreptei MR cu curba de saturatie =100%.Punctul T este necesar la calculul camerei de pulverizare. In cazul tratarii complexe cu realizarea procesului de racire cu uscare folosind o baterie de racire mai trebuie definit punctul U. Se noteaza cu 1punctul de intersectie al izotermei tBR (temperatura medie a bateriei de racire) cu curba de saturatie.Punctul U rezulta la intersectia dreptelor 1M si iR=ct.unde:

t BR=10,5 [C] (Apa de racire are parametrii: t1/t2=9/12 [C] )
q=debitul specific al unui pulverizator , conform fig 15.20 pentru procesele de racire si uscare este indicata pulverizarea bruta care in cazul pulverizatoarelor de tip universal U se realizeaza cu diametrele duzelor d0=4...6 [mm] si presiunea de pulverizare pa=0,5...1,8 [bar]
Presupunand d0=5 [mm] si pa=1,5 [bar] rezulta: Se duce corespunzator acestei valori o paralela cu abscisa in diagrama (i-ta care intersecteaza dreapta AB in punctul C si curba aleasa in punctul D . Punctul E (proiectia lui C pe abscisa) indica temperatura finala a apei iar punctul F (proiectia lui B pe abscisa) indica temperatura t'f=tr.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Instalatiile de climatizare si ventilare

Cuprins

Capitolul I. Amortizarea si defazarea oscilatiilor de temperatura..........................................4

Capitolul II. Stabilirea parametrilor climatici de calcul..........................................14

Capitolul III. Precizarea surselor de nocivitati..........................................21

Capitolul IV. Bilantul termic de vara..........................................38

Capitolul V. Calculul debitului de aer..........................................52

Capitolul VI. Recalcularea parametrilor aerului climatizat iarna..........................................56

Capitolul VII. Calculul debitului minim de aer proaspat..........................................59

Capitolul VIII. Trasarea in diagrama i-x a proceselor de tratare complexa a aerului..........................................60

Capitolul IX. Dimensionarea elementelor componente ale agregatului de
climatizare..........................................70

Capitolul X. Dimensionarea orificiilor de introducere si evacuare..........................................101

Capitolul XI. Calculul canalelor de aer..........................................108

Capitolul XII. Amplasarea centralei de ventilare..........................................116

Bibliografie.............................................123

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Instalatiile de climatizare si ventilare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.