Institutii straine de credit extern

Trimisa la data: 2009-03-17
Materia: Finante-Banci
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_R
Lucrare de licenta despre Institutii straine de credit extern
Creditul public este contractat de catre stat, pentru completarea resurselor sale in cazul cand veniturile ordinare nu sunt suficiente.
Creditul public poate fi productiv atunci cand este destinat infiintarii de intreprinderi cu capital de stat sau modernizarii celor existente si neproductive, destinat indeplinirii unor sarcini legate de aparare, educatie, administratie, etc. Creditul privat este contractat de o persoana particulara sau de o intreprindere privata. c.Dupa modul de garantare a creditului, acesta se prezinta sub forma creditului real, garantat in valori materiale certe si creditul personal, acordat pe baza increderii, a prestigiului de care se bucura cel imprumutat.

In general prestigiul persoanei imprumutate se bazeaza pe capacitatea sa economica, pe valorile materiale cunoscute de care dispune, astfel sub acest aspect distinctia dintre creditul real si creditul personal are doar un caracter formal. Creditul personal poate fi acoperit atunci cand persoana imprumutata nu este suficient de bine cunoscuta sau nu prezinta suficiente garantii morale, prin garantie personala sau solitara a altor persoane care angajandu-si raspunderea pentru debitori diminueaza riscul eventualei lui insolvabilitati. Tinand cont de aceasta situatie, creditele personale pot fi credite acoperite si credite descoperite.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Institutii straine de credit extern

Lucrare de licenta despre Institutii straine de credit extern
Cuprins

Capitolul I. Consideratii generale................................3

Capitolul II. Sferele creditului............................14

Capitolul III. Piata creditului si piata financiara..................40

Capitolul IV. Creditul si bancile in economia de piata...............44

Capitolul V. Instrumentele de credit (de plata).....................60

Capitolul VI. Rolul institutiilor financiare internationale de credit..................................76

Capitolul VII. Concluzii.................................85

Bibliografie.........................................87Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Institutii straine de credit extern". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.