Institutiile si politicile de ocupare a fortei de munca

Trimisa la data: 2010-07-31
Materia: Administratie Publica
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_O
Lucrare de licenta despre Institutiile si politicile de ocupare a fortei de munca
In 1995 a demarat proiectul " Informare si consiliere privind cariera", care este o subcomponenta a proiectului MMSS " Ocupare si protectie sociala". Acesta este un proiect cu o durata de cinci ani, aflat acum in faza finala si care implica specialisti din Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerul educatiei si Cercetarii si Ministerul Tineretului si Sportului.

A rezultat o retea de centre de informare si consiliere in cariera la nivelul intregii tari, care cuprinde 500 de unitati scolare, 227 de agentii pentru ocuparea fortei de munca locale si 47 de centre de informare pentru tineret.S-a incheiat un nou protocol privind colaborarea dintre Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Tineretului si Sportului si ANOFM in vederea continuarii activitatii in cadrul proiectului "Informare si consiliere privind cariera".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Institutiile si politicile de ocupare a fortei de munca

Lucrare de licenta despre Institutiile si politicile de ocupare a fortei de munca
Cuprins

Introducere...................3

Capitolul I Abordari conceptuale.............5

Capitolul II Politici de ocupare a fortei de munca in Romania dupa 1989.........23

Capitolul III Masuri de protectie sociala si politici anti-somaj in Romania in tranzitie.................45

Capitolul IV Concluzii si propuneri..............64

Bibliografie...............70
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Institutiile si politicile de ocupare a fortei de munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.