Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1

Trimisa la data: 2010-09-08
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 83
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: George_S
Lucrare de licenta despre Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1
Ca disciplina sportiva, handbalul a cunoscut o dezvoltare deosebita organizandu-se, in prezent, competitii pentru toate categoriile, de la handbal de masa pana la cel de inalta performanta. Paralel cu dezvoltarea sa cantitativa, handbalul a evoluat foarte mult sub aspect calitativ, nivelul la care se practica fiind deosebit de ridicat. Specialistii domeniului, prin experienta lor si studiile efectuate, se preocupa de continua perfectionare a jocului.

In acest sens s-a elaborat o conceptie de joc care corespunde exigentelor handbalului din elita mondiala si care este reactualizata periodic, tinandu-se seama de tendintele de evolutie a jocului pe plan international. De asemenea, a fost elaborata o conceptie de pregatire, caruia i se aduc mereu imbunatatiri in urma studiilor si cercetarilor aplicative efectuate. Handbalul se practica pe baza regulilor de joc, in spiritul eticii sportive. El contribuie la satisfacerea dorintei de intrecere a oamenilor. In acelasi timp, cei ce asista la meciuri, in calitate de spectatori, traiesc din plin frumusetea fazelor si incordarea luptei sportive.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1

Cuprins

Capitolul I Introducere...........3

Capitolul II Scopul si sarcinile lucrarii........15

Capitolul III Fundamentarea teoretico-stiintifica a lucrarii.......19

Capitolul IV Organizarea si metodologia cercetarii.......37

Capitolul V Continutul experimentului..........42

Capitolul VI Rezultatele cercetarii si interpretarea lor...........62

Capitolul VII Concluzii..........76

Anexe........78

Bibliografie.............82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • ce cu voi

    leanka | 2014-11-06 18:23:23
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.