Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1

Trimisa la data: 2010-09-08 Materia: Educatie Fizica Pagini: 83 Comentarii: 1 (citeste) Autor: George_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1
Ca disciplina sportiva, handbalul a cunoscut o dezvoltare deosebita organizandu-se, in prezent, competitii pentru toate categoriile, de la handbal de masa pana la cel de inalta performanta. Paralel cu dezvoltarea sa cantitativa, handbalul a evoluat foarte mult sub aspect calitativ, nivelul la care se practica fiind deosebit de ridicat. Specialistii domeniului, prin experienta lor si studiile efectuate, se preocupa de continua perfectionare a jocului.

In acest sens s-a elaborat o conceptie de joc care corespunde exigentelor handbalului din elita mondiala si care este reactualizata periodic, tinandu-se seama de tendintele de evolutie a jocului pe plan international. De asemenea, a fost elaborata o conceptie de pregatire, caruia i se aduc mereu imbunatatiri in urma studiilor si cercetarilor aplicative efectuate. Handbalul se practica pe baza regulilor de joc, in spiritul eticii sportive. El contribuie la satisfacerea dorintei de intrecere a oamenilor. In acelasi timp, cei ce asista la meciuri, in calitate de spectatori, traiesc din plin frumusetea fazelor si incordarea luptei sportive.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1

Cuprins

Capitolul I Introducere...........3

Capitolul II Scopul si sarcinile lucrarii........15

Capitolul III Fundamentarea teoretico-stiintifica a lucrarii.......19

Capitolul IV Organizarea si metodologia cercetarii.......37

Capitolul V Continutul experimentului..........42

Capitolul VI Rezultatele cercetarii si interpretarea lor...........62

Capitolul VII Concluzii..........76

Anexe........78

Bibliografie.............82
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Instruirea si actionarea privind pregatirea sistemelor de aparare 5+1". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu

ce cu voi

leanka | 2014-11-06 18:23:23
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.