Instrumente de asigurare a calitatii la SC Maximo SRL

Trimisa la data: 2010-04-15
Materia: Management
Pagini: 128
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: yonutz1_22
Lucrare de licenta despre Instrumente de asigurare a calitatii la SC Maximo SRL
Necesitatile clientului. Necesitatea este o dorinta a individului care il motiveaza sa actioneze in vederea satisfacerii acesteia. Caracteristicile produsului sunt cele care trebuie sa satisfaca necesitatile clientului.Produsul.Este rezultatul oricarui proces. Acest rezultat poate fi o marfa, un serviciu sau o informatie. Cand vorbim despre un produs nu ne referim doar la un bun tangibil ci si la servicii sau informatii, care sunt rezultatele proceselor.

Clientul. Cel care beneficiaza in mod direct de servicii. Utilizatorii serviciilor sunt clienti directi.
Necesitatile clientului. Necesitatea este o dorinta a individului care il motiveaza sa actioneze in vederea satisfacerii acesteia. Caracteristicile produsului sunt cele care trebuie sa satisfaca necesitatile clientului.

Expectativele definesc ceea ce clientul asteapta de la produs. Din aceste analize ale calitatii trebuie remarcat ca protagonistul este clientul. Determinarea calitatii se va definitiva dupa investigarea necesitatilor clientului caruia i se adreseaza produsul si in functie de asteptarile pe care clientul le are.

Clientul devine centrul activitatilor si proceselor unitatii furnizoare si evaluarea satisfacerii sale relativ la produs si organizatie este elementul MAXIMOrdial care permite obtinerea feed-backului si inbunatatirea calitatii (fig. 1). In aceasta abordare se poate distinge ca o variabila de prim ordin calitatea proiectarii.

Produsul va trebui sa fie proiectat in functie de necesitatile si expectativele clientului.Caracteristicile produsului trebuie sa indeplineasca aceste necesitati ce trebuie sa fie concepute dinainte. Proiectarea va cuprinde ansamblul de standarde necesare, astfel incat, indeplinite in mod corespunzator, ele sa genereze satisfacerea clientilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Instrumente de asigurare a calitatii la SC Maximo SRL

Lucrare de licenta despre Instrumente de asigurare a calitatii la SC MAXIMO SRL
Cuprins

Capitolul I Calitatea si Managementul calitatii in servicii............1
I.1.Conceptul de calitate.Definitii.........................1
I.2.Calitatea totala........................................7
I.3.Ipostazele calitatii....................................10

Capitolul II Prevederile standardelor ISO 9000/2000 in legatura cu asigurarea calitatii la utilizatori (asigurarea interna si externa a calitatii)..................12
II.1.Linii directoare pentru servicii. Caracteristicile serviciilor.....13
II.2.Asigurarea interna..........................15
II.3.Asigurarea externa a calitatii..............22
II.4.Elementele sistemului calitatii.............27
II.5.Instrumente de asigurare a calitatii........31

Capitolul III Sistemul calitatii la SC MAXIMO SRL.......................44
III.1.Prezentarea generala a firmei..............44
III.2.Manualul calitatii, instrument de asigurare a calitatii la SC MAXIMO SRL....................48

Capitolul IV Asigurarea calitatii produselor / serviciilor in cadrul lucrarilor executate pt. SC TUDAN SRL privind „instalatiile termice”....96
IV.1.Organizare.................................96
IV.2.Analiza cerintelor clientului..............96
IV.3.Realizarea produsului......................102
IV.4.Aprovizionare..............................106
IV.5.Controlul productiei si al furnizarii serviciului..............115
IV.6.Masurare, analiza, imbunatatire................................120
IV.7.Monitorizare si masurare a satisfactiei clientului.............121
IV.8.Audit intern...............................123
IV.9.Controlul produsului neconform.............124

Capitolul V Concluzii...........................126

Bibliografie si Anexe...........................129

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Instrumente de asigurare a calitatii la SC Maximo SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.