Integrale si module Hopf - Algebre Hopf

Trimisa la data: 2010-04-23
Materia: Matematica
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_S
Lucrare de licenta despre Integrale si module Hopf - Algebre Hopf
Putem deci defini in acest moment categoria A-modulelor stangi peste algebra A. Obiectele acestei categorii sunt toate A-modulele stangi, iar morfismele intre doua obiecte sunt morfismele de A-module stangi.Definitie: Se numeste k-coalgebra un triplet (C,(,(), unde C este un k-spatiu vectorial, (:C(C(C si (:C(k sunt morfisme de k-spatii vectoriale astfel incat urmatoarele diagrame sunt comutative:

Putem acum defini categoria C-comodulelor drepte peste o k-coalgebra C, unde obiectele sunt C-comodulele drepte, iar morfismele sunt chiar morfismele de comodule drepte. Aceasta categorie este notata astfel: MC.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Integrale si module Hopf - Algebre Hopf

Lucrare de licenta despre Integrale si module Hopf - Algebre Hopf
Cuprins

Capitolul I Algebre si coalgebre...........3
1.1Algebre si module.........3
1.2Coalgebre si comodule...........7
1.3Duala unei algebre/coalgebre..........18
1.4Teorema de finitudine...........25

Capitolul II Bialgebre si algebre Hopf.......28
2.1Bialgebre............28
2.2Algebre Hopf.........33
2.3Exemple de algebre Hopf.........40
2.4Deformarea comultiplicarii pe algebre Hopf.............51

Capitolul III Module Hopf si integrale.............54
3.1Module Hopf.............54
3.2Integrale pentru algebre Hopf..........61

Bibliografie..............68

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Integrale si module Hopf - Algebre Hopf". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.