Integrarea asimptotica a ecuatiilor diferentiale cu dihitomii

Trimisa la data: 2009-08-26
Materia: Matematica
Pagini: 49
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Octavian_S
Lucrare de licenta despre Integrarea asimptotica a ecuatiilor diferentiale cu dihitomii
Tinand seama de (29), aceasta inseamna ca ecuatia (25) are o solutie ca satisface (26) si a carei derivata se obtine prin derivarea relatiei asimptotice (26). Afirmatiile teoremei privind solutia cu forma asimptotica (26) au fost stabilite. Pentru a dovedi afirmatiile teoremei referitoare la solutia de forma (27) este suficient sa se considere o solutie ce indeplineste relatia asimptotica (26) si derivata sa si sa se repete argumentul cu Wronskianul celor doua solutii care, in incheierea demonstratiei la lema 3, a condus de la y1 (t) la y0 (t).Demonstratia teoremei s-a incheiat.

Prin urmare, rezulta din (35) ca diferenta tinde la o limita finita cand t→ ał×. Din moment ce aceasta implica echivalenta asimptotica a lui (40) cu (41), demonstratia teoremei este incheiata.Teorema care urmeaza va prezenta conditii in care este posibil de stabilit o corespondenta asimptotica biunivoca intre solutiile ecuatiei (36) si acelea ale aproximatiei sale obisnuite, si anume 36 bis)x'' - x = 0.In mod evident, cele doua functii (41) sunt proportionale asimptotic cu daca (43) are loc. Dupa cum tocmai s-a demonstrat, ipotezele teoremei le implica pe acelea ale teoremei 2, deci relatiile (37) si (38) implica existenta a doua solutii ce indeplinesc respectiv x(t) ~ e-t.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul pl─âtitor de venituri ├«mputernice┼čte pe Administratorul Site-ului s─â calculeze, s─â re┼úin─â ┼či s─â vireze la bugetul de stat, ├«n numele ┼či pe seama sa, taxele, impozitele ┼či contribu┼úiile sociale datorate ├«n leg─âtur─â cu veniturile din proprietate intelectual─â realizate de utilizatorul cedent, ├«n conformitate cu dispozi┼úiile legale ├«n materie ├«n vigoare.

Lucrare de licenta despre Integrarea asimptotica a ecuatiilor diferentiale cu dihitomii

Lucrare de licenta despre Integrarea asimptotica a ecuatiilor diferentiale cu dihitomii
Cuprins

Introducere........................3

Capitolul I. Integrarea asimptotica a ecuatiilor diferentiale cu
dichotomii....................................3
1.1. Rezultate auxiliare...................................3
1.2. Integrarea asimptotica a oscilatorului adiabatic...................11

Capitolul II. Familii de solutii nerestrictionate ale ecuatiilor cu
variabile aproape separabile.........................20
2.1. O ecuatie de gradul intai si proprietatile sale....................22
2.2. Ecuatii diferentiale cu dichotomii.........................34

Bibliografie..........................48Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Integrarea asimptotica a ecuatiilor diferentiale cu dihitomii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.